Tips til styling av din String-hylle

Jan 27, 2022Nina Jenssen

String Furniture sitt hyllesystem har på 70 år blitt selve svaret på tidløs og fleksibel skandinavisk design. På Stasjonen er vi eksperter på String Furniture, og kan hjelpe deg å tegne opp den perfekte løsning for ditt hjem. La deg inspirere av hvordan vi har stylet String-hyllen hjemme hos Hanne.

Ønsker du å kjøpe String-hyllen slik du ser på bildet, kan du bestille:

Hjemme hos Hanne har hun to gulvreoler som skaper en utsøkt utstillingsplass for serviser, duker og andre kjøkkenredskaper. Denne løsningen kan like gjerne passe som en bokhylle eller noe annet. Hyllene kan du enkelt flytte opp og ned akkurat som du ønsker.

Hvis man skal ha et åpent hyllesystem på kjøkken eller stue, er det viktig at det ikke blir rotete. Vi har derfor samlet noen tips for å gjøre stylingen lettere for deg. Fordelen med å ha åpne hyller er jo også at du ser hva du har, slik at ikke ting blir liggende ubrukt og opptar plass i skap og skuffer. Det beste utgangspunktet til å lage en ryddig hylle enklest mulig er å holde seg til en fargeskala. Siden veggen bak er lys har vi valgt hvite hylleplater og gavler.

Bruk krus og kopper til å oppbevare ting som du bruker ofte, for eksempel kjøkkenredskaper.

Med enkle kroker kan du henge kjøkkenredskaper som blir brukt mye, på siden av String-hyllen.

Duker og servietter i lin er også noe vi bruker ofte i hjemmet, hvorfor ikke ha de fremme når de ikke brukes? Tekstiler myker opp hele hyllen og gir et fint uttrykk.

Har du behov for å oppbevare småting kan vi anbefale de praktiske og sammenleggbare Colour Crate boksene fra Hay - de kommer i forskjellige størrelser og farger.

SE ALT FRA STRING FURNITURE HER