Strikkegenser fra Howlin´

Howlin´ sin unike strikk

Howlin' er et belgisk merke kjent for sin unike tilnærming til strikk og kvalitetsplagg. Merket kombinerer tradisjonell håndverksteknikk med moderne design, og produserer sine plagg i Skottland med fokus på detaljer og materialer som ren ull. Howlin' tilbyr strikkegensere, cardigans, og tilbehør som skjerf og luer, alle laget med en tidløs estetikk som balanserer klassisk stil med kreativt uttrykk. Deres kolleksjoner er laget for å være holdbare og behagelige, samtidig som de tilfører personlighet til garderoben.

Strikk med omtanke

Siden 1981 har Howlin´ produsert kvalitetsstrikk i Skottland. Produksjonsmetoden er fortsatt tradisjonell, men merket gir mer rom for fantasi i form og mønster i deres nåværende kolleksjoner.

Howlin’ etterstreber å lage tidløse, lekne produkter med omtanke. Enten det er et skjerf eller en lodden vest, er alle deres produkter individuelt fremstilt og håndlaget av tradisjonelt dyktige håndverkere i enten Skottland, Irland eller Belgia, med de beste garnene som er mulig å oppdrive.

Dype røtter i tradisjon og innovasjon

Howlin' har dype røtter i både tradisjon og innovasjon. Med over 40 års erfaring fra Skottland, kombineres klassiske strikketeknikker med mer moderne mønstre, farger og design.


I Irland samarbeider Howlin’ med en familieeid bedrift for å produsere strikkeplagg av lokale garn. Deres unike design har vunnet frem, og Howlin’ bidrar aktivt til å bevare den rike irske håndverkstradisjonen.


I hjemlandet Belgia produserer Howlin´ også lette plagg i jersey og frotté. Disse produseres i små partier, og alt er 100 % laget i Belgia. Fokus er på slitestyrke, funksjonalitet og tidløs design som varer lenger enn sesongens trender.


Howlin’ prioriterer bærekraft ved å bruke naturlige garn fra lokale leverandører og sikre skånsomme produksjonsmetoder. Merket er dedikert til å lage unike, håndlagde plagg som varer og skiller seg ut.

Shop strikk fra Howin´