For the host

Jun 21, 2023Nina Jenssen

Når vertskapet byr på selskap, husrom, mat og drikke, er det hyggelig å gi bort en liten ting for å vise takknemlighet og omtanke. Fra smaksrike oljer til de mykeste tekstiler, disse utvalgte gaver vil både familie og venner elske. La deg inspirere av sesongens beste gavetips som virkelig gleder!

En vertinnegave er like hyggelig å gi bort, som å få. Ved siden av god drikke og bugnende blomsterbuketter, er vi glad i å gi bort bruksgaver av god kvalitet.

Summer Self-Care

Gi bort et lite spa-kit som vertinnen og verten kan kose seg med. De mykeste håndklær fra Aiayu og bestselgerne fra Sprekenhus blir alle glad for! 

Alternativt kan du gi bort en pakke med håndklær i forskjellige størrelser, så får mottakeren et fullt sett til baderommet.

Kitchen Favorites

Usedvanlige gode oljer fra Gridelli eller himmelsk sjokolade fra Pärlans er gjerne den klassiske vertinnegaven som går igjen blant våre kunder - og det er ikke uten grunn. Gridelli tar maten til nye høyder, og gir måltidene en ny dimensjon. Pärlans er enestående når det gjelder å lage karameller og sjokolade. Faller garantert i smak hos alle!

Du kan også bake et brød og pakke det pent inn i en serviett eller et kjøkkenhåndkle. Noe hjemmelaget blir alltid godt mottatt.

Cleaning Kit

En innovativ merkevare med fullt fokus på grønn rengjøring og mindre miljøbelastning. Kitchen Cleaner Starter Kit er en drøm å ha i hus! Glassflasken kjøpes bare én gang - og så kan den fylles opp med refill fra samme merket og vann fra springen.

Unique Pieces

Unike interiørobjekter, små telysholdere eller andre pyntegjenstander er så hyggelig å få i gave. Finn noe du vet vertinnen vil sette pris på. Vi er ekstra glad i de små tallerkene med gullkant og ulike motiver fra italienske Bitossi. Noe unikt og litt utenom det vanlige, som i tilegg til hverdagsbruk også kan henges opp på veggen eller stå fremme på en åpen hylle.

SE FLERE VERTINNEGAVER HER