The Ultimate Gift Edit

Når vertskapet byr på selskap, husrom, mat og drikke, er det hyggelig å gi bort en liten ting for å vise takknemlighet og omtanke. Fra praktiske bøker til de mykeste tekstiler, disse utvalgte gaver vil både familie og venner elske. La deg inspirere av sesongens beste gavetips som virkelig gleder!

En vertinnegave er like hyggelig å gi bort, som å få. Ved siden av god drikke og bugnende blomsterbuketter, er vi glad i å gi bort bruksgaver av god kvalitet.

Fremkall imaginære reiser

Med de fineste naturmaterialene og duftene fra Frankrike, tryller svenske Amoln frem dekorative og velduftende lys. Produsert på bærekraftig vis med et moderne, skandinavisk design som passer inn i ethvert hjem. Barr er en duft om fremkaller imaginære reiser til en eventyrlig skog. Gå deg vill, og fyll sansene med lukten av furu, grannåler, kvae fra svensk kystskog, sandeltre, kanel og et lite utvalg diskré urter.

Les også: Lidenskap for duft  

Ta vare på minnene

Fullført med broderier av blomster og grønne vekster, er denne gjesteboken noe av det fineste vi har sett. La boken ligge fremme ved spesielle anledninger eller feiringer, slik at gjestene dine kan skrive noen hyggelige hilsener. Kan også brukes på hytta slik at familie og venner som er innom kan fortelle litt om sitt opphold.

En liten dekorasjon

Små pærer fra Goldrick pynter opp, og tilfører kos og sjarm enten de henges på grener eller legges i en skål. Pærene er håndlaget i Nepal på etisk vis av bærekraftig ull. Ved kjøp av disse pærene, bidrar du til et pedagogisk støtteprogram som gir stiepnd til underprivilegerte barn fra avsidesliggende deler av Nepal.

Les også: Gjenbruk og bærekraftig utvikling med Goldrick

En gave som varer livet ut

Ønsker dere å gi en mer eksklusiv vertinnegave, er det en god idé å gi bort noe sammen med flere av gjestene. Invester i gaver av kvalitetsmaterialer, som vil begeistre vertsskapet. Den mykeste puten du kan tenke deg, finner du i Raul fra Aiayu som er laget av 100% lamaull, med kjærlighet for håndverket og den høyeste kvaliteten fra naturlige materialer. Raul har en unik struktur med diamantstrikk som skaper et spennende visuelt uttrykk sammen med andre puter.

Les også: Laget med kjærlighet - ment for å bli elsket 

Fargefest med en humoristisk vibe

Med en overflod av farger og positive vibber, er Feast-serviset fra Serax noe helt utenom det vanlige. Skap en eklektisk og humoristisk vibe til borddekkingen med enkelte elementer fra serviset, eller skap et maksimalistisk uttrykk ved å bruke flere elementer sammen.

For huskelapper og beskjeder

En notatbok for beskjeder og huskelapper er den perfekte gave og kommer alltid godt med. Pynt opp med sommerlig design på notatbøkene enten du oppbevarer den i gangen, på kjøkkenet eller på kontoret.

Et dekorativt brett

Blomsterprintet serveringsbrett fra svenske Parlebo faller alltid i smak. Brettet er håndlaget av bjørkefinér med laminat og et pent blomsterprint. Bruk til å servere nytrukket kaffe og fersk bakst på balkongen eller i hagen, og kom i skikkelig sommerstemning.

SE FLERE VERTINNEGAVER HER