Your Shoe Closet

Jun 20, 2023Nina Jenssen

Sko deg for enhver anledning! Kurater din egen skogaderobe som inkluderer fem uungåelige styles! Med disse skoene i skapet, har du den ultimate samlingen av sko.

Iconic loafers

Loafers fullfører ethvert klassisk antrekk, og passer spesielt godt til en matchende dress eller til noe så enkelt som jeans. Vinny´s sine loafers er en klassisk tolkning av de ikoniske skinnskoene, og tilfører en tidløs silhuett. En investering du med riktig vedlikehold og bruk, kan ha i mange år fremover.

Summer sandals

Sandaler er et must i kofferten på vei til varmere strøk. Vi bruker sandaler gjennom alle sommermånedene, og de klassiske fargene kan brukes til hvilket som helst antrekk. Scholl har i år flere varianter i dempede jordtoner, men om du virkelig ønsker en poppende farge - er det Marant sine Madee-sandaler du skal gå for.

Classic sneakers

Sneakers gir deg en kul look, og passer vel så bra til jeans som kjole. Velg gjerne et par lyse sneakers som går til alt, og et par i en mer sprek farge som virkelig setter prikken over i´en til antrekket ditt. I år, som alle år før, går vi i Veja, Common Projects og Diemme. Favoritter som man aldri går lei av.

Black heels

Skoverdenens LBD! Med sorte hæler, kan ikke antrekket slå feil. Disse i mykt skinn fra Clergerie er som en drøm å gå på. Utstyrt med åpen tå, sort ankelstropp med spenne og helsvart plata-såle, er dette skoene som vil bli dine go-to!

Chunky boots

En allrounder som er den ideelle hverdagsskoen. Toppvalgene våre inkluderer Campa fra Marant og Combat fra Common Projects. Dette er begge klassiske sorte boots, med glatt skinn. Bootsene er komfortable å gå med, og har høy kant, grov gummisåle og sorte lisser som gjør dem til sko du ikke kan leve uten!

SHOP SKO HER