home Meny close
Meny

Fredericia

Fredericia er et anerkjent familiedrevet møbelmerke som produserer arkitekttegnede kvalitetsmøbler med lang levetid. Noen av de mest kjente designklassikerne er utviklet av blant andre Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Nanna Ditzel og Welling/Ludvik. Fredericia`s ambisjoner er å lage klassiske møbler som kombinerer funksjonalitet og estetikk. Vi lover at kommende generasjoner vil takke deg.

Alt fra sortimentet til Fredericia kan bestilles hos Bolina, men du må beregne ca. 4-10 uker leveringstid. 5 års garanti. Utvalgte modeller finner du i utstillingen hos Bolina og stoffprøver. Vi fyller på nettbutikken med flere modeller fra Fredericia hele tiden.

Vi forsøker alltid å vise et godt utvalg av Fredericia sine fantastiske varer på nett. Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Send oss gjerne en mail til kundeservice@bolina.no eller ring oss på 67 53 61 45 - Bolina (tast 3). Ikke nøl med å ta kontakt om du har noen spørsmål vedrørende vårt vareutvalg og for leveringstider da disse vil kunne variere.
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per side
6

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.