Bli kjent med FWSS

Feb 13, 2024Nina Jenssen

Fall Winter Spring Summer (FWSS) er et velkjent norsk merke som ble etablert i 2012. De har en klar filosofi om at klærne de skaper skal være tidløse og aktuelle gjennom alle de fire årstidene, år etter år. FWSS benytter seg ofte av resirkulerte materialer i sine klær.

FWSS merkefilosofi er basert på konseptet om de fire årstidene. Plaggene er tidløse og skal være aktuelle gjennom alle de ulike årstidene. Merket fokuserer på hvordan vi kan forlenge levetiden på klesplaggene våre og utfører slitasjetesting på materialene som utvikles. Som merkevare ønsker FWSS å inspirere forbrukeren til å bruke plaggene om og om igjen.


Som en liten bedrift, kan man ikke gjøre alt på en gang - men FWSS har alt annet enn små ambisjoner. For FWSS handler bærekraft om alt. Det handler om å ta ansvar, dele informasjon og vise engasjement på daglig basis. FWSS er en kreativ virksomhet, som etterstreber å inspirere andre.

Shades of beige

Inspirert av den franske rivieraen og norsk minimalisme, utforsker vårkolleksjonen fra FWSS elementer i tidsriktige proporsjoner og on-point silhuetter. Garnfargede bretonske striper, lette strukturerte stoffer og delikate ullkvaliteter kombineres for å skape en følelse av luftig letthet, luksuriøs praktisk og materialitet.


Inspirasjonen hentes fra kystelementer synonymt med den franske rivieraen. Fargene fra havet møter oliven og varm jordsand, som sammen gir en skarp palett. Plaggene kan brukes lagvis mot både kjøligere og varmere dager, og bygger på den ultimate kapselgarderoben.

Tro til sin filosofi om at plaggene i garderoben vår skal kunne brukes om og om igjen, består vårkolleksjonen av plagg som gir en ny dimensjon, tekstur, silhuett og er praktisk til din eksisterende garderobe.

For å optimalisere levetiden, er kvalitet en av FWSS høyeste prioriteringer. Både stoff, garn, konstruksjon og produksjon av plagget må oppfylle høye kvalitetsstandarder. Målet er at hvert eneste plagg skal tjene deg i lang tid, og når det er tid for å gi slipp, skal plagget fortsatt være i god nok stand til å bli sendt videre til en venn eller et bruktmarked. 


Kun de beste kvalitetene blir brukt og den fineste 100% ull, både innen strikkevarer og skreddersøm. Strikken er mykere enn noen gang, og skaper en lett, luftig struktur sammen med en unik, smørmyk følelse - som du bare må oppleve!

Shop vårkolleksjonen her