Bli kjent med FWSS

Fall Winter Spring Summer (FWSS) er et velkjent norsk merke som ble etablert i 2012. De har en klar filosofi om at klærne de skaper skal være tidløse og aktuelle gjennom alle de fire årstidene, år etter år. FWSS benytter seg ofte av resirkulerte materialer i sine klær.

Hva betyr bærekraft for FWSS?
Som en liten bedrift, kan man ikke gjøre alt på en gang - men FWSS har alt annet enn små ambisjoner. For FWSS handler bærekraft om alt. Det handler om å ta ansvar, dele informasjon og vise engasjement på daglig basis. FWSS er en kreativ virksomhet, som etterstreber å inspirere andre.

Reduser behovet for forbruk
FWSS merkefilosofi er basert på konseptet om de fire årstidene. Plaggene er tidløse og skal være aktuelle gjennom alle de ulike årstidene. Merket fokuserer på hvordan vi kan forlenge levetiden på klesplaggene våre og utfører slitasjetesting på materialene som utvikles. Som merkevare ønsker FWSS å inspirere forbrukeren til å bruke plaggene om og om igjen.

For å optimalisere levetiden, er kvalitet en av FWSS høyeste prioriteringer. Både stoff, garn, konstruksjon og produksjon av plagget må oppfylle høye kvalitetsstandarder. Målet er at hvert eneste plagg skal tjene deg i lang tid, og når det er tid for å gi slipp, skal plagget fortsatt være i god nok stand til å bli sendt videre til en venn eller et bruktmarked.

SHOP FWSS HER