Bli kjent med FWSS

Fall Winter Spring Summer (FWSS) er et velkjent norsk merke som ble etablert i 2012. De har en klar filosofi om at klærne de skaper skal være tidløse og aktuelle gjennom alle de fire årstidene, år etter år. FWSS benytter seg ofte av resirkulerte materialer i sine klær.

FWSS merkefilosofi er basert på konseptet om de fire årstidene. Plaggene er tidløse og skal være aktuelle gjennom alle de ulike årstidene. Merket fokuserer på hvordan vi kan forlenge levetiden på klesplaggene våre og utfører slitasjetesting på materialene som utvikles. Som merkevare ønsker FWSS å inspirere forbrukeren til å bruke plaggene om og om igjen.


Som en liten bedrift, kan man ikke gjøre alt på en gang - men FWSS har alt annet enn små ambisjoner. For FWSS handler bærekraft om alt. Det handler om å ta ansvar, dele informasjon og vise engasjement på daglig basis. FWSS er en kreativ virksomhet, som etterstreber å inspirere andre.

Møt garderoben bygget for det virkelige liv. Den nyeste kolleksjonen fra FWSS tar deg sømløst fra travle arbeidsdager til avslappende feriemodus, og følger deg fra byens pulserende gater til kystens beroligende bølger. Laget av de mest behagelige materialene som smelter sammen med den lekne og uformelle sommerlivsstilen, er denne kolleksjonen en stort must-have denne sommeren!

Tro til sin filosofi om at plaggene i garderoben vår skal kunne brukes om og om igjen, består kolleksjonen av plagg som gir en ny dimensjon, tekstur, silhuett og er praktisk til din eksisterende garderobe. Her er det bare å mikse og matche det du måtte ønske, og tilpasse antrekket etter anledning og behov.

Materialitet er nøkkelordet i kolleksjonen. Fra strukturerte maxiskjørt i denim, til lette bomullsplagg og deilige linskjorter - er plaggene satt sammen slik at de passer perfekt til enhver anledning. Kolleksjonen er beskjeden, men samtidig tidløs og klassisk med inspirasjon fra den norditalienske klesstilen. Kjent for sin sofistikerte eleganse, kombinert med den avslappende atmosfæren ved den italienske rivieraen, gir dette en kolleksjon du vil bruke mange år frem i tid.

FWSS hyller kvinner som lever et arbeidsliv med jobb, og sjonglerer dette med de mykere øyeblikkene i livet. Denne sammensmeltingen av virkeligheten feires med en avslappet, men likevel luksuriøs kolleksjon. Kle deg med selvtillit og omfavn den unike kolleksjonen!

For å optimalisere levetiden, er kvalitet en av FWSS høyeste prioriteringer. Både stoff, garn, konstruksjon og produksjon av plagget må oppfylle høye kvalitetsstandarder. Målet er at hvert eneste plagg skal tjene deg i lang tid, og når det er tid for å gi slipp, skal plagget fortsatt være i god nok stand til å bli sendt videre til en venn eller et bruktmarked. 


Kun de beste kvalitetene blir brukt og den fineste 100% ull, både innen strikkevarer og skreddersøm. Strikken er mykere enn noen gang, og skaper en lett, luftig struktur sammen med en unik, smørmyk følelse - som du bare må oppleve!