Om Bolina

Drømmen er å bli inspirert hver dag, og å inspirere hver dag. Vi gir oss aldri.

- Hanne & Cathrine
Hanne og Cathrine på piknik

Bli kjent med Bolina

I tillegg til den store, deilige klesavdelingen vår finner du både møbler, puter, ting til soverom, baby og baderom og unike små interiørartikler på Bolina. I klesavdelingen finner du håndplukkede plagg og merker fra hele verden, samt smykker, sko og annet tilbehør. Vi er opptatt av deilige tekstiler, gode passformer og at plaggene skal ha litt karakter. Vi vil inspirere kvinner til å dyrke personlig stil og uttrykk, og hjelper mer enn gjerne til med å finne akkurat det plagget som gjør hele forskjellen. 

Vi jobber tett med merkene vi fører, og det hender vi får muligheten til å gjøre egne Bolina-collabs. Det er utrolig kult og gjør at vi kan knytte produktet enda nærmere vår egen identitet. Det blir rett og slett en optimal kombinasjon av merket og akkurat det vi vet våre kunder setter mest pris på.  

Følg med i nyhetsbrevet og på Instagram @bolinawear – så er du den første til å vite når det, og andre spennende ting, skjer!

I interiøravdelingen finner du en bred kombinasjon av vintagemøbler og designmøbler fra både store og små leverandører, og i den berømte «langhylla» er det fylt opp med puter og idylliske tekstiler. Denne hyllen kan du nyte skuen på lenge av gangen, før du fordyper deg hyllevis i sengetøy og lin-servietter.

For å holde seg oppdatert på det siste innen mote og interiør reiser søstrene jevnlig på messer i Paris, London og København. Bolina skal alltid være et friskt pust, og alltid by på det lille ekstra.

Etter hvert som butikken vokste ble det tydelig at vi trengte mere plass til spennende varer og merker. Vi måtte rett og slett utvide verdenen vår så den kunne favne enda bredere. Vi fikk muligheten til å ta over første etasjen i den gamle og ærverdige togstasjonen rett overfor Bolina – det kunne ikke blitt bedre, og Stasjonen ble født. Her finner du en avslappet, kul og raus atmosfære. Stasjonen tilbyr møbler, kjøkkenutstyr, keramikk, lin, gulvtepper, belysning og mye, mye mer. Her har vi også et stort sortiment av String-hyllesystemet, som vi mer enn gjerne hjelper deg med å tegne opp.

Stasjonen har fokus på bærekraftige varer – og tilbyr alt fra sugerør i glass og matpapir av bivoks, til snille rengjøringsprodukter.

På Stasjonen har vi kunnet boltre oss på masse plass, og har kost oss med å lage spesialiserte avdelinger. Vi har en egen seksjon med servise og utstyr til kjøkkenet, en kunstvegg med postere og bilder og en enorm benk full av magasiner og bøker. Toppen av kransekaken er den helt unike bakgården med hagemøbler, potter og planter i sitt naturlige miljø.

I nettbutikken vår bolina.no prøver vi å gjenspeile både Bolina-feelingen og varesortimentet så godt vi kan. Vi arbeider kontinuerlig med å få inn nye varer i nettbutikken, og er stolte av å kunne si at vi sender ut pakker hver eneste dag. Vi har lager ved siden av butikkene, samt i butikkene, og kan derfor hjelpe kunder med det aller meste veldig raskt – bare ta kontakt med oss på e-post eller telefon så får du god hjelp av Wilhelm eller en av de andre fantastiske nettbutikkansatte. Vi tilbyr selvfølgelig også "Klikk & hent" slik at du effektivt kan gjennomføre handelen på nett og hente selv hos oss på Stabekk.

Vi etterstreber alltid å legge ut alle nyheter fortløpende i nettbutikken, men ser du noe på sosiale medier som du ikke finner på nett – send oss en mail på kundeservice, så fikser vi!

En viktig del av nettbutikken vår er de flotte inspirasjonssidene. Hver uke får du tips til både interiørstyling og klesstyling. Her viser vi deg nydelig pådekkede bord og nyhetene våre satt i miljø. Vi skreddersyr selvfølgelig til sesong og anledning, så hvis du ønsker fine ideer til 17.mai-bordet eller pynting av juletre, så kan du være sikker på at du får nettopp det akkurat når du trenger det.

Hvis du vil ha jevn og sikker flyt av inspirasjon burde du melde deg på nyhetsbrevet vårt. Det er en ordentlig juvel – der får du en liten fest for øynene hver uke, pluss at du blir den aller første til å høre om nyheter, kampanjer og happenings. Vel møtt til Norges fineste brev.

Se sesongens

NYHETER

SE MER HER