Linie Design

Møt det danske designhuset, Linie Design, som skaper håndlagde kvalitetstepper med en autentisk og tidløs historie. Her møtes dansk design og skandinavisk arv, med tradisjonelt, indisk håndverk.

Håndverk basert på tradisjoner

Linie Design ble grunnlagt i 1980 av danskene Keld Agerskov og Hugo Anthon, og samarbeider i dag med flere danske tekstildesignere. Teppekolleksjonene gjenspeiler de unike, kreative stilene til hver enkelt designer, reprodusert for hånd av dyktige håndvevere i India. Ingen maskin kan gjenskape de dyktige hentdene til indiske mesterverere, som bruker tradisjonelle metoder som har gått i arv gjennom genarsjoner. Avhengig av teknikken og størrelsen på teppet, kan en håndverker bruke uker eller måneder på å fullføre et teppe. Det er ingen tvil om at dette er produkt som er laget med ekte håndverk og kjærlighet til faget.

Naturlige kvaliteter

Linie Designs tepper er primært laget av naturlige materialer som ull, lin og bomull. Dette gir ikke bare estetisk verdi til omgivelsene, men den overlegne materialkvaliteten sikrer naturlig varme og mykhet under føttene.

No machine can replicate the skilled hands of Indian master weavers, who using traditional methods passed down through generations to create stunning works of art for the floor.

Linie Design

Samfunnsansvar

Merkevarer som ikke bare produserer kvalitetsprodukter, men også tar vare på miljøet og menneskene rundt seg, er vi store tilhengere av. Lindie Design har forpliktet seg til å støtte små lokalsamfunn, og sikre trygge og effektive arbeidsplasser. Samtidig er de bevisste på å minimere miljøpåvirkningen som følger av deres produksjon.

Ta turen innom butikken for å se vårt store utvalg av teppe- og fargeprøver fra Linie Design. Velg ut det som passer til ditt hjem eller din hytte, og få ditt teppe levert etter bare kort tid. Linie har nemlig superrask levering!