Blomstrende vårstemning

Jan 23, 2023Nina Jenssen

Våren nærmer seg og med blomster fra Mr Plant skaper du den beste vårstemningen i hjemmet! De naturtro silkeblomstene varer for alltid og pynter opp ethvert rom.

Mr Plant er noe helt eget! Det svenske merket har eksistert siden 1988 og er i dag Europas ledende leverandør av kunstige blomster, potteplanter og trær. Dette er er perfekt for deg som ikke har så grønne fingre eller som har for liten tid til å ta vare på levende planter. Mr Plant sitt brede sortiment fornyes hver sesong og på Bolina finner du alltid er stort utvalg av nye, spennende planter og gamle favoritter.

Det er helt rått hvor naturtro disse silkeblomstene her, og det er nesten vanskelig å skille dem fra ekte blomster. Og det beste av alt - blomstene varer evig! Mr Plant krever ikke annet stell og pleie enn litt støvtørking fra tid til annen. For å bevare silkeblomstene best mulig kan du impregnere dem slik at fargene ikke falmer i direkte sollys.

Plantene fra Mr Plant passer perfekt i hele huset, og spesielt i rom hvor det er lite dagslys eller veldig varmt og fuktig. Bli inspirert av Hannes tips til plassering av kunstige planter:

Blomstene er like fine en og en i en vase, eller sammen i bukett. Du kan sette sammen flere blomster i samme farge, eller mikse ulike farger og typer blomster. Buketten trenger ikke være «perfekt». Det gir et unikt uttrykk med ulik høyde på blomstene i vasen.

Har du sett vårbuketten vi har satt sammen?

Få våre beste tips til hvordan du kan sette sammen buketter, og få det grønt og pent med silkeblomster hjemme hos deg: