Bolinas bestselgere

Hva gjør en vare til en bestselger? Er det kvaliteten, den tidløse looken, det unike eller det praktiske? En Bolina-favoritt er en vare som går igjen år etter år, og som vi er ekstra glad i! Og gjennom årene har både dere og vi i Bolina fått mange favoritter. Blant våre bestselgere finnes både små og smarte ting, interiørfavoritter og must-haves. La deg inspirere av varene som er på topplisten denne høsten!

Enkel knaggrekke fra Iris
Er det en vare vi ofte supplerer, så er det den praktiske knaggrekker fra Iris Hantverk. Den svenske lille bedriften produserer sine produkter for hånd av synshemmede håndverkere, med samme teknikk og tradisjon som har blitt brukt i over 100 år. De enkle knaggrekkene finnes med 2, 4 og 7 knagger som enkelt kan kombineres sammen uten synlige skjøter. Du kan enkelt male eller dekorere knaggrekker om du ønsker å gjøre den mer personlig. Egner seg like godt i gangen som på soverommet og kjøkkenet.

Tidløs minihylle fra String
Den tidløse minihyllen fra String har fått navnet Pocket på grunn av sin lille plassbesparende størrelse. String Pocket har vært en Bolina-favoritt i flere år. Hyllen er praktisk og egner seg på bad, soverom, kontor og kjøkken. Du kan gjerne kombinere flere ulike farger sammen for å skape din unike sammensetning.

Hold varmen med Glerups
Ingen over, ingen ved siden av. Glerups er og forblir en av våre store tøffelfavoritter! Hold deg varm og tørr på beina hele høsten gjennom! Tøflene er laget av 100% naturlig ull med skinnsåle.

Grønne vaskemidler fra C Soaps
C Soaps er en trygg og effektiv gjeng med grønne vaskemidler. Serien er helt uten unødige kjemikalier som syntetiske vaskestoffer, farge, parfyme og rare navn som falater. Produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr. Vidunderkremen er en av våre favoritter, som gjør både porselen, platetopp, metaller og mye mer skinnende blankt - denne må prøves!

Nyhet! Nå har vidunderkremen i sitron fått en oppfølger med lavendel!

Lys til høststemningen
Nå er vi på jakt etter lys til koselige og lune høstkvelder hjemme. Svenske Bruka har tidløse og enkle lysestaker som kan brukes som de er, eller pyntes med blomster og kvister etter sesong. Denne store lysskålen står fint alene på bordet eller i vinduskarmen, eller sammen med flere lysestaker eller telysholdere. 

Smarte fat fra Tranquilo
De emaljerte fatene fra Tranquilo gjør matlagingen enkel! De smarte fatene er like perfekte til salater, som til gryter, paier, bakverk og alt i mellom. De kan vaskes i oppvaskmaskin, går i ovnen og passer på induksjon, koketopp, grill og bål. Fatene gir en ekstra dimensjon til matlagingen og er like anvendelig enten du er på camping, glamping, båttur, på hytta eller hjemme på kjøkkenet.

 

Sko fra Diemme Vi digger sko fra Diemme!
Skoene har tykke, solide gummisåler som forlenger skoens varighet. Alt fra Diemme produseres i Italia av mennesker som brenner for godt håndverk. Tirol-skoen er en oppgradert klassiker som er inspirert av arbeidssko brukt i det store fjellområdet Dolomittene i Syd-Tirol. De passer til alt og er utrolig komfortable å gå i!

Orden i rotet med Hay
Colour Crate er en serie med kule stablebokser fra Hay som bidrar til å holde orden i rotet. Kassene kan benyttes enkeltvis elelr stables oppover i høyden i samme størrelse. Kombiner samme farge eller spennende fargekontraster. Kassene har en lett vekt som gjør de enkle å flytte rundt. Bruk til skrivesaker på hjemmekontoret, sminke på badet, organisering i gangen eller til oppbevaring i kjøleskapet.

Myke tekstiler fra Libeco
Libeco er et familieeid selskap som har produsert og spesialisert seg på lin siden 1858. Som kjent er vi på Bolina over gjennomsnittet glad i lin og Libeco sine produkter er blant våre bestselgerne. Produktene veves i Belgia og er laget med stor omhu og lidenskap. Fargepaletten består av jordtoner og gylne naturfarger.

Oljediffusere til hjemmet
Vi er hekta på oljediffusere i alle varianter som sprer deilige dufter av eteriske oljer. Våre diffusere er enkle i bruk og passer i alle hjemmets rom. De har et stilrent design, som gjør at diffuseren blir en del av interiøret som et dekorativt objekt.

Bli din egen interiørdesigner
Dypdykk i interiørdesignernes hemmelige tips! Lær hvordan du skaper et velfungerende og harmonisk hjem med Frida Ramstedts håndbok. I denne håndboken presenterer hun en verktøykasse som hjelper deg å se på interiør og styling med nye øyne, slik at du kan skape ditt drømmehjem. Denne er en stor favoritt hos både ansatte og kunder!

Oppslagstavle fra the oak men
Samle huskelister, beskjeder og andre viktige lapper på den kule oppslagstavlen fra the oak men. Tavlen er lagt i solid eik med metallplate til å feste magneter på. En bestselgende favoritt som passer på kjøkkenet, på kontoret eller i gangen.

SHOP BESTSELGERE HER