Bolinas bestselgere

Oct 20, 2022Nina Jenssen

Med høstens crispy luft og mørke kvelder, kommer ønsket om en lun stemning inne. Bestselgerne som går igjen denne høsten gjenspeiler sesongens fargepalett i deilige jordtoner og kamelfargede valører. Vi heller mot det som gjør innekosen komplett.

Fall Favorites

Hold varmen med tøfler
Ingen over, ingen ved siden av. Shepherd er blant våre store tøffelfavoritter! Hold deg varm på beina hele sesongen gjennom. Tøflene er laget av saueskinn med såle i semsket skinn. Spalter i sidene gjør de enkle å ta av og på. Fullført med en dekorativ semsket innbinding og merkelapp på baksiden.

Varmeflaske
Om du er en frysepinn, eller sliter med ømme muskler er varmeflasken noe for deg! Dette er en favoritt som har flydd ut av butikk sesong etter sesong. Varmeflasken er beskyttet med et mykt saueskinn og innerflasken rommer opptil 2 liter. Fyll med varmt og lindrende vann, legg deg tilbake og nyt. Garantert din nye bestevenn denne høsten!

Luna Lightning
Med høstmørket er vi på jakt etter koselige og lune høstkvelder hjemme. Dekorer med telysholdere fra Luna Lightning, som slipper ut et vakkert lysspill gjennom de små hullene i porselenet. Telysholderne er håndlagde av et lite team i England. Like fine alene på bordet eller i vinduskarmen, eller sammen med flere i små grupperinger. Bolinafavoritt i en årrekke!

Norske velværeprodukter
Vi sier aldri nei takk til velduftende hudpleie. Norske Sprekenhus leverer kvalitetsrike produkter som gir en varende følelse av velvære og sunnhet. Kroppsåpen er basert på deilig arganolje og inneholder nøye utvalgte botaniske ingredienser som tilfører fukt til kroppen. Det samme gjør body lotion i samme serie, som i tillegg til å mykgjøre også gir næring og bygger opp tørr hud. Den monokrome og stilrene emballasjen gjør flaskene fine å stille frem på badet.

Lysstøberiet

Lysstøberiet er et dansk merke som produserer de fineste steaerinlys i sitt lysstøperi i Karlsunde i Danmark. Lysene er laget av 100% ren vegetabilsk stearin, og brenner med en klar og rolig flamme. Den matte overflaten gir lysene et rustikt uttrykk, som passer like godt hjemme som på hytta. Vi elsker alle fargene, og liker like godt å blande flere fargetoner som å bruke ulike lys i samme valør.

Servietter i lin

Gi borddekkingen et luksuriøst uttrykk med servietter i lin. Velg farge eller mønster som skaper kontrast til resten av bordet. 

SE FLERE FAVORITTER HER