Grønne vaskemidler

Jan 05, 2024Nina Jenssen

C Soaps er en trygg og effektiv gjeng med grønne vaskemidler. Produktene er helt uten unødige kjemikalier som syntetiske vaskestoffer, farger, parfyme og rare navn som falater. Produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr. Vask huset rent med ren samvittighet, med vaskemidler som dufter himmelsk!

C Soaps er et norsk merke som ble lansert av Caroline Heyerdahl. Caroline så at butikkene manglet grønne vaskemidler og mente det var på tide med vaskemidler som gjør det trygt og rent og pent hjemme. Hun ønsket også at vaskemidlet skulle være fine nok til å stå fremme på benken og ikke måtte gjemmes vekk under vasken.

C Soaps har brukt pet plastflasker som kan resirkuleres. De store flaskene er laget av resirkulerbart materiale. Flaskene er komposterbare og blir til jord. Denne typen flaske har vunnet flere miljøpriser i California.

"Jeg garanterer for at serien er mild og god, og for at du ikke behøver å være kjemiker for å forstå etiketten".
- Caroline Heyerdahl

Vidunderkremen er en stor favoritt hos oss på Bolina! Den skrubber alt rent enten det er porselen, stål, koketopper, sølvtøy, badekar, plast, krom, sølv eller gull. Vidunderkremen inneholder ingen kjemikalier, kun finpudret leire og litt såpe i en liten boks. Enkelt, rent og pent!

Alle duftblandingene til C Soaps er utviklet av Caroline selv i Frankrike. Store sekker med blomster, blader og bark kommer på døren hos en liten familiebedrift som destillerer duftene selv. Alt helles i store vaskemaskiner og destillatorer, slik det har vært gjort i generasjoner. Noen legger mer tanke, tid og innsats i å lage gode produkter - og dette er blant noe av det som gjør C Soaps så bra!

KJØP C SOAPS HER