Antrekk til festsesongen

Endelig er det den tiden på året for festligheter, julebord og familieselskap. Vi gleder oss til å finne frem festantrekk, pensko og tilbehøret som gir det lille ekstra til antrekket. Trenger du inspirasjon til hva du skal ha på deg, har vi stylet fem antrekk som gjør deg klar til fest.

Et glitrende valg

Gå for glitter og Isabel Marant Étoile denne sesongen! Denne kjolen har en glitrende silhuett som er samlet i midjen, utstyrt med lange ermer med mansjetter, skulderputer og en nydelig crossover-utringning. Vi styler den selvfølgelig med høye hæler, sesongens smykker og en veske som popper skikkelig!

Signatur silhuett

Bluse fra Ulla Johnson i hennes signatur silhuett. Leah styler denne med en sort dressbukse, ankelstøvletter fra Clergerie og en matchende veske fra Jerome Dreyfuss. Detaljene i vesken hentes igjen i store øredobber i gull.

Suit Up

Gå for layering med monokrome farger fra topp til tå. Bruk Graumann sin kule vest med nøye gjennomtenkte detaljer og striper, over en klassisk hvit skjorte. Fullfør med oversized bukser fra samme merke, som er komfortabel med sine vide ben. Buksen passer likegodt til hverdags og fest, så dette er en allsidig garderobefavoritt som du gir deg utgangspunkt for utallige antrekk. Velg gode sko for beina som ikoniske loafers. Vinny´s leverer en tidløs variant i modellen Le Club.

Intrikate detaljer

Den fineste blusen er det Ulla Johnson som står for denne sesongen. Utstyrt med puffermer, dekorative mansjetter, intrikate blondekanter og knappestolpe foran er denne blusen noe helt utenom det vanlige. Denne blusen snakker for seg selv, med skreddersydd passform og et fantastisk blomstermønster, og styles best med enkle pull-on bukser fra Vince. Disse er usedvanlige myke, nesten så vi ikke vil gå i annet! Kompletter antrekket med smykker i gull og en veske som matcher med fargepaletten til blusen.

Spennende mønsterdesign

Vi kan ikke annet enn å bli like glad som Monica, av denne kule kjolen fra Odeeh! Kjolen har et løst snitt med lommer i sidene, puffede ermer, klassisk krage og glidelås for lukking i ryggen. Designet med et feminint hjertemønster i hvitt og rødt som passer helt utmerket til sesongen vi nå går inn i.

Kunst fra Ulla Johnson

Ulla kan mer enn å lage bluser, og denne kjolen er et kunstverk i seg selv. A-formet, luftige og lange ermer, med elastiske mansjetter. Fugler og botaniske motiver farget i dype nyanser av skogens grønne fargetoner, gir kjolen et unikt uttrykk. Sammen med clutchvesken fra Maria La Rosa i sesongens fresheste farge, er du good to go denne høytiden!

Paljetter til festen

Vince er en mester på de mykeste gensere i en deilige blanding av ull og kashmir. Denne er laget for å kunne brukes til enhver anledning. Vi styler denne til den ankellange skjørtet fra samme merke, utsmykket med blomster detaljert med paljetter. Skjørtet har et enestående utseende som både er feminint, klassisk og sofistikert. Topp antrekket med sorte ankelstøvletter fra Clergerie, som blir dine go-to sko denne sesongen. De ultimate skoene til party, som passer like fint til bukser, jeans og kjoler som til skjørt.

Kjoledrøm fra Dorothee Schumacher

Er du på jakt etter en ankellang kjole er denne med hvite, dekorative prikker fra Dorothee Schumacher et perfekt valg! Unike detaljer som volumniøse ermer, stramme mansjetter, sort knytebånd i halsen og en lett innsvingt midje gjør denne kjolen helt fantastisk. Fullfør antrekket med smykker i gull, høye hæler og en klassisk veske fra Jerome Dreyfuss.

 

Den lille sorte

Ingen festsesong uten den lille sorte. Gå for en enkel variant fra Vince med en figurnær og tettsittende silhuett, i et superbehagelig materiale som ikke strammer. Lek med tilbehør som popper. Vesken fra Maria La Rosa er delikat dekorert med paljetter i en nydelige fargepalett. Med sitt særegne utseende passer denne perfekt til enkle, ensfargede kjoler.

SE FESTANTREKK HER