Antrekk til festsesongen

Nov 01, 2023Nina Jenssen

Endelig er det den tiden på året for festligheter, julebord og familieselskap. Vi gleder oss til å finne frem festantrekk, pensko og tilbehøret som gir det lille ekstra til antrekket. Trenger du inspirasjon til hva du skal ha på deg, har vi stylet fem antrekk som gjør deg klar til fest.

Den lille sorte

Ingen festsesong uten den lille sorte. Går for en enkel variant fra Vince med en figurnær og tettsittende silhuett, i et superbehagelig materiale som ikke strammer. Lek med tilbehør med med et særegent uttrykk, som passer som kontrast til den enkle, ensfargede kjolen. Velg helt rå boots for å toppe antrekket. Disse fra Marant har en chucky såle og en klassisk stil, og er utstyrt med sorte, elastiske sidepaneler. Gjør en investering i gode, sorte boots - så har du fottøy til enhver anledning.

Silkedrøm fra Vince

Tidløs hverdagsluksus, slik Vince best kan. Denne blusen er laget i 100% silke og kan styles både opp etter ned, alt etter hvilken anledning du skal kle deg for. Kompletter antrekket med et midiskjørt i en nydelig gråtone, og pumps med chuncky hæl.

Vi elsker blått

Blått er helt rått, og spesielt i sesongen vi nå går inn i. Vince er en mester på mykeste genserene, som er laget for å kunne brukes til enhver anledning. Vi styler koboltblå til et klassisk skjørt, en enkel skulderveske og favorittpumpsene fra Rivecour.  

Paljetter til festen

Ingen festsesong uten glitter og paljetter. Dette skjørtet fra Vince er et statementplagg i seg selv, og trenger ikke mye ekstra. La skjørtet skinne og kompletter antrekket med sorte detaljer i loafers, veske og overdel.

Monokrome farger 

Monokrome farger møter skinnende paljetter. Dette må være det ultimate festantrekket som fungerer likegodt til sesongens selskaper, som julebord og nyttårsfeiring. Skjørtet er fra norske FWSS, og er designet med en diskret skjevhet, som skaper en lett drapering og en avslappende silhuett. Helt rått om du spør oss!

Bohemske vibber fra Marant Etoile

Vi er ekstra glad i plagg som kan brukes året rundt, og investerer du i denne kjolen fra Marant, har du en garderobefavoritt du vil elske i mange år. Kjolen henter inspirasjon fra det bohemske og er dekorert med et florlett, flerfarget paisley-trykk. Bruk med en genser under på kjølige dager, for et kult og annerledes uttrykk. Dette er blant årets favorittkjoler hos oss!

Kunstverk fra Ulla Johnson

Ulla kan mer enn å lage bluser, og denne kjolen er et kunstverk i seg selv. Kjolen er laget i nydelig bomullspoplin, og er utstyrt med volumniøse ermer, sidelommer og snøring i midjen. Vi har også lagt til et belte for en enda mer definert midje. Kjolen er vakkert detaljert av botaniske motiver farget i dype nyanser av smaragdgrønt og gult.

SHOP FESTANTREKK HER