5 antrekk til festsesongen

Endelig kan vi pynte oss med festantrekk, pensko og dra på julebord! Samfunnet er åpnet og det er igjen tid for vintermåneder fylt med selskaper, festligheter og sosiale sammenkomster. Trenger du inspirasjon til hva du skal ha på deg, har vi stylet fem antrekk som gjør deg klar til fest!

1. Skreddersydde detaljer

MKDT er helt rå på skreddersydde detaljer i de fineste kvaliteter. Om du liker klassikerne med det lille ekstra, vil du elske Bonnie-blusen. Blusen har et avslappet snitt og er laget i tung tekstil som faller pent rundt kroppen. Den har vide 3/4 lange ermer, skjortekrage, v-hals og splitt i front. Om du ønsker splitten på ryggen, kan blusen også brukes bak frem. Blusen er utrolig fin sammen med sorte kulotter fra samme merke, statementsko fra Dorothee Schumacher og tidløse smykker fra Romanin.

 

2. Stripete silkedrøm

En pen bluse i god kvalitet, som kan brukes til alle anledninger, er et must-have i klesskapet og går til både selskaper og julebord. Blusen fra Dorothee Schumacher gir deg en ny spinn på den klassiske pussybow-blusen. Det subtilt stripete stoffet er laget av luksuriøs silke og viskose som gir en vakker effekt. Blusen har høy hals og vide, romantiske ermer. Buksene i lin har et skreddersydd uttrykk, flatterende snitt, høyt liv, legg i front og rette, vide ben med bred brettekant nederst.

 

3. Luksuriøst preg

En sort kjole er en garderobeklassiker som aldri slår feil. Dava-kjolen fra MKDT har et feminint, men samtidig uformelt snitt. Med V-formet hals og sømdetaljer blir bysten pent rammet inn og det tunge stoffet gir kjolen et luksuriøst preg.

 

4. Intrikate blonder

Den fineste blusen kommer fra Ulla Johnson og er laget i silke. Blusen har et fantastisk blomstermønster som er fullført med små, skinnende prikker i gull. De intrikate blondedetaljene på ermene og halsen kjennetegner merkets kjærlighet for det bohemske. Style blusen til den klassiske, sorte buksen fra Vince. Denne buksen har et sofistikert utseende med rette ben, legg i front og skrå hoftelommer i begge sidene.

 

5. Allsidig garderobefavoritt

Sammen med en sort kjole, er også det sorte skjørtet en allsidig garderobefavoritt. Fungerer til alt fra gode strikkegensere, til skjorter og pene topper på fest. Vi har gått for sistnevnte og valgt ut en turtleneck-topp i finstrikket merinoull fra Vince. Toppen har en figurnær passform og høy hals, som kan brukes helt opp eller brettes ned. Er det en kald vinterdag er også genseren i 100% lamaull fra Aiayu perfekt til skjørtet. Genserne er håndbrodert med kamskjellkant på kragen, mansjetter og hem. Det feminine strikkemønsteret gjør genseren ekstra luksuriøs.

SE FLERE TIPS TIL FESTANTREKKENE HER