Gridelli gir måltidet en ekstra dimensjon

Apr 07, 2022Nina Jenssen

Ta matopplevelsene til nye høyder med svensk-italienske Gridelli. Dette er balsamico og olivenoljer på sitt aller beste med en upåklagelig kvalitet! Håndplukket og presset med den største kjærlighet til faget og den italienske matkulturen.

Gridelli startet som en kombinert restaurant og konseptbutikk i Gøteborg av det svensk-italienske søskenparet Tommie og Liza Gridelli. I dag har Gridelli blitt en serie av matprodukter fra Gridelli-familiens røtter i Italia, med ønske om å formidle lidenskapen for italiensk matkultur til kommende generasjoner.

Interessen for kvalitet og det italienske kjøkken har fulgt søsknene helt siden de var barn og tilbragte somrene i San Mauro Pascoli, hvor de hjalp bestemoren med alt som måtte ordnes på kjøkkenet. Lidenskapen for mat har fulgt dem. siden den gang.

Søsknene Gridelli er like opptatt av kvaliteten på innholdet som designet på produktene sine. Dette er den perfekte gaven til den som har alt, som vertinnegave eller noe å unne seg selv.

Balsamico med granateple er en av våre favoritter! Konsistensen er tykk og balsamicoen passer til mer enn bare salat - test den i drinker, på vaniljeis, eller bland med litt olivenolje med brød på siden.

Eltefrie snurrer bakt i stålfat fra Tranquilo er himmelsk, spesielt når fyllet i snurrene er pistasjkrem fra Gridelli! 


Bruk produktene på tradisjonelt vis eller eksperimenter med egne oppskrifter. Buon appetito!

KJØP PRODUKTER FRA GRIDELLI HER