Høstens trender

Aug 24, 2022Nina Jenssen

Den nye sesongen gjør sin entré med sterke farger som vitner om energi, håp og optimisme etter flere år med pandemi. De nye kolleksjonene som kommer i hus på Bolina, er alt vi har drømt om - og litt til! Invester i garderobefavoritter som du kan bruke hele sesongen og i alle årene som kommer. 

Fargepaletten for høsten

Delikate farger med inspirasjon fra frukt og bær, og brune krydderfarger i alle valører vises i alt fra deilig strikk og varme kåper, til elegante kjoler og kule boots. Høstens tendenser preges av sterke og glade farger som gir det lille ekstra til antrekket.

Krydderfarger og jordtoner: 90-tallets fargetrend er tilbake for fullt denne høsten, og brune farger er å se i alt fra baseplagg og yttertøy, til strikk og accessoarer. Krydderfarger og jordtoner i ulike nyanser kan brukes alene eller kombineres sammen.

Nyanser av sjokoladebrunt og cognac har vi også stor tro på, og går igjen hos de store merkene. Høstens nyheter fra norske Cala Jade kompletterer ethvert antrekk, enten du kler deg for jobb, hverdag eller fest. Designet fusjonerer tradisjon og funksjonalitet i en perfekt kombinasjon.

Forest Green: Grønt er definitivt en farge vi vil bruke masse denne sesongen! Velg ODEEH, Lovechild eller Dorothee Schumacher og gå høsten i møte med eplegrønne statementplagg.

Vårt nyeste merke, XIRENA, har laget en fantastisk fin skjorte i klassisk bomullspoplin. Must-have sesong etter sesong og ekstra fresh i deres grønne variant!

Berry Flavor: Knall rosa, bringebær, plomme og pastell. En grå høstdag blir aldri kjedelig med denne sesongens fargepalett! La vesten fra Odeeh bli din go-to for layering eller velg accessoarer som popper. Game Ribbon-vesken fra Maria La Rosa er vår favoritt!

Plomme og burgunder går også igjen som en av høstens markante trender. Kle deg i Ulla Johnsons nydelige kjole sammen med støvletter for en gjennomført look.

Høstens style guide 

Blazeren: Det ultimate plagget i enhver garderobe, som er like aktuell sesong etter sesong. Blazeren kan være herreinspirert med markerte skuldre, eller skreddersydd med feminine detaljer. Sammen med skjorte og dressbukser, er boss lady-looken komplett.

Gå for ton-i-ton og velg matchende bukser til blazeren. Vi har falt helt for den blå varianten fra FWSS og gleder oss til å bruke dette settet denne sesongen.

Settet er også like kult om du bruker det hver for seg.

Vesten: Vesten har kommet for å bli! En fest av et plagg med uante stylingmuligheter. Den er perfekt til lag-på-lag, løfter enkelt et antrekk og er spesielt god nå i overgangen fra sommer til høst, hvor temperaturen faller. Kan brukes alene med bare armer, eller over en skjorte eller tynn longsleeve.

Tanktop: Den hvite tanktoppen gjør sitt store comeback! Det perfekte supplement til hverdagsantrekket som passer like bra til jeans som skjørt, med boots og en klassisk veske.

Boots: Som alltid hver høst står bootsen sterkt, og den chunky varianten er på toppen av vår ønskeliste denne sesongen. Boots er svært allsidig og gir antrekket det lille ekstra. Vi bruker boots til bukser eller som en kul kontrast til en kjole. Om du liker med eller uten snøring, høyt skaft eller kraftig såle, har vi flere varianter som du vil elske. Velg en modell du kan bruke til flere anledninger.

Clutchvesken: Enkel og elegant, samtidig som den gir det lille ekstra til antrekket. Liker du vesker utenom det vanlige, vil du elske clutchene fra Maria La Rosa. Designet og laget for hånd i Italia, og kan enkelt brukes som skulderveske med den medfølgende skulderstroppen. 

Chunky jewelry: Bold and beautiful! Store smykker med et bold uttrykk vil vi se mer av i sesongen som kommer. Passer fint å bruke til hverdag, så vel som til fest.

Wide jeans: Lange bein med mye vidde er trenden for sesongens jeans. Vide ben er komfortabelt å ha, sitter fint på hoftene og gir en flatterende silhuett. Gå for den klassiske blå denimen, eller velg en lys variant.

Sneakers og jeans går hånd i hånd, og Veja er den perfekte følgesvenn om du ønsker godt fottøy!

Strikk: Vi elsker god strikk! En strikkegenser som holder deg varm gjennom hele dagen er et absolutt must, og har du noen varianter i garderoben er du sikret gjennom den kjølige årstiden vi har i møte. Denne høsten vil vi se strikk i alle forskjellige farger og print.

SE MER TIL HØSTGARDEROBEN HER