Kitchen Essentials

Apr 05, 2023Nina Jenssen

Kjøkkenet er hjemmets hjerte. Her vil vi ha plass til kreativ matlaging, magisk bakverk og masse hygge med familie og venner. La deg inspirere av våre essentials til kjøkkenet.

Fjøler

Skjærebrett på benken er lett tilgjengelig for matlaging, og ikke minst gir det et kult uttrykk. Fremhev både fjøler, skjærbrett og treverk på benken, eller heng dem opp på en krok på veggen.

Oljer, balsamico og sauser

Ta matlagingen til nye høyder med balsamico og smaksrike oljer. Har du ikke prøvd Gridelli enda, er tiden inne nå. Dette er deilige produkter med en upåklagelig kvalitet. Håndplukket og presset med den største kjærlighet til faget og den italienske matkulturen.

Potter til grønne urter

Når vi snakker om matlaging, kommer vi ikke utenom deilige friske urter. Bruk pottene fra Bergs Potter som er laget av førsteklasses leire, brent på 1100 grader. Materialer og håndverk av kvalitet betyr at pottenes patina blir vakrere med tiden og pottene kan dermed leve videre fra en generasjon til den neste.

Produkter fra Fellow

Et must på kjøkkenet er produktene fra Fellow. Test ut vannkokeren som du kan bruke til ovnsplaten. Nyt en intuitiv, jevn strøm av vann du enkelt kan kontrollere med Stags presisjons-helletut. Hold oversikt over temperaturen med et innebygd brygge-termometer. Rett og slett en ny generasjon av vannkokere!

Kjøkkentekstiler i lin

Forklær og håndklær i lin hører kjøkkenet til. Se vårt store utvalg fra Linge Particulier, Tell Me More og Linoroom.

SHOP ESSENTIALS TIL KJØKKENET HER