Moismont

Oct 19, 2022Nina Jenssen

Lukten av epler og friskt regn, og den beroligende stillheten du kun finner på landsbygda. Slik beskrives den varme og lune vintagefølelsen fra Moismont best. Moismont er både en merkevare og et univers, med et ønske om autensitet, en retur til røttene våre og nærhet til naturen.

I en liten landsby i Picardie i Frankrike finner du familiebedriften Moismont, deres nydelige eplefarm og hjem. Et familiehjem hvis vegger gjenlyder av barnas latter og historiene de har vært vitne til. Et hus med verdier og tradisjoner.

Nydelige kvaliteter i ull og bomull blir designet av den dyktige tekstildesigneren, Adrien Testard, i Paris og produsert for hånd i India. Dette tilfører litt indisk magi til Moismont produkter med sine fortryllende farger, fantastiske materialer og spennende kultur.

Produktene er laget for hånd med teknikker for farging, veving og trykking som har gått i arv fra generasjon til generasjon. Tre forskjellige håndverk, som hver står for en unik kunnskap som garanterer kvaliteten på det ferdige produktet.

SHOP MOISMONT HER