Lag din egen vårbukett

Lag en blomsterbukett som varer og varer! Silkeblomstene fra Mr Plant vil aldri visne og med den naturtro-looken er du garantert en fantastisk bukett som gir skikkelig vårstemning. Det er ikke vanskelig å lage en egen bukett, men om du trenger litt hjelp på veien har vi laget denne vårbuketten som du kan la deg inspirere av.

Den flotte vårbuketten er satt sammen av flere snittblomster. Vi har først impregnert hver og en av de, for så å sette de sammen. Impregneringen vil bidra til å bevare silkeblomstene best mulig, slik at fargene ikke falmer. Tar du godt vare på blomstene vil de vare i mange, mange år. Perfekt for deg som ikke har så grønne fingre eller tid til å ta vare på levende blomster. 

Vårbuketten er satt sammen av velkjente blomster som magnolia, løytnantshjerte, olvon og agapanthus i rosa fargetoner som gir oss skikkelig vårstemning. Agapanthus har en stor blomst, utført i ypperste kvalitet i silke, som blir et blikkfang i buketten. Vi liker også mye grønt i bukettene og er spesielt glad i eucalyptus, som passer utmerket i en vårbukett.

Snittblomstene kommer i forskjellige høyder og kan kombineres i ulike varianter. Det er like fint med en enkel blomst i en klassisk vase, som en stor bukett i en større vase med særpreg. I denne buketten har vi brukt en av hver stilkblomst, men du kan fint sløyfe enkelte blomster om du ønsker en mindre bukett eller legge til flere av noen varianter for en bukett som er mer fyldig. Kompletter gjerne buketten med andre favoritter fra Mr Plant og lag din egen unike bukett med blomstene som gir deg vårstemning.

KJØP BUKETTEN HER