Post Table fra Fredericia

Mar 01, 2022Nina Jenssen

Post Table fra Fredericia illustrer ideen om å eliminere elementer, for kun å fokusere på det essensielle. Bordet har et klassisk design uttrykt med moderne minimalisme.

Bordet, designet av Cecilie Manz, er laget av solid eik, med mye benplass i det brede rommet mellom bordbena på hver ende. Bordplaten finnes i ulike lengder, slik at du kan finne det ideelle spisebordet for din spisestue.

Enkelhet gjennomsyret av en følelse av skjønnhet er kjernen i Post Collection designet av Cecilie Manz for Fredericia. Et klassisk formspråk med rene linjer er karaktertrekkene til bordet som med sitt minimalistiske design, passer inn i ethvert hjem - både i det offentlige og private rom.

For Manz starter designprosessen alltid med å undersøke formålet med møbelet. Ved å strippe konseptet ned til det mest nødvendige, blir formen funksjonell, ren og målrettet. Med en diskret og leken estetikk, demonstrerer Manz sitt arbeid hvordan funksjonelle detaljer skaper den estetiske essensen av et objekt på en subtil måte. Hun har vunnet flere priser, stipender og medaljer for sine prosjekter og design.

Post Table er bygget med av solid treverk som gjenspeiler Fredericias forkjærlighet for håndverk og verdsettelse av autentiske materialer. Ved kjøp av et møbel fra Post Collection, investerer du i et varig, tidløst og allsidig møbel du vil ha mye glede av.

KJØP POST TABLE HER