Velduftende hud- og kroppspleie

May 24, 2022Nina Jenssen

Med en visjon om å lage produkter helt uten kompromiss er produktene fra norske Sprekenhus basert på 100% naturlige ingredienser. Skjem bort huden din med deilig velduftene hud-, hår- og kroppspleie.

Sprekenhus er et norsk hudpleiemerke som ble startet av Alexander Sprekenhus i Oslo i 2010. Ved å kombinere tradisjon med innovasjon, har Sprekenhus skapt et hudpleiesortiment som gir en langvarig følelse av velvære.

Ingredienser
Sprekenhus bruker kun naturlige ingredienser av høy kvalitet i sine produkter. Ingrediensene er rike på antioksidanter og har kraftige egenskaper som forbedrer og gir næring til huden. Sprekenhus sin signatur-ingrediens er arganolje. Oljen er rik på vitaminer og har vært brukt i hudpleie i århundrer.

Bærekraftig produksjon
Sprekenhus benytter seg av en tradisjonell produksjonsprosess kombinert med innovativt utstyr. Naturlige ingredienser blir blandet sammen med moderne teknologi. Hele prosessen blir nøye kontrollert og vurdert.

«Nature is not only our source of life, but also its our biggest inspiration.»
- Alexander Sprekenhus

Sprekenhus er opptatt av å redusere sin innvirkning på miljøet og ønsker å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Deres produksjonsanlegg drives av solcellepaneler. Emballasjen på produktene er designet for å redusere behovet for en ytterkartong på produktene der det lar seg gjøre. Produktene har derfor nødvendig informasjon på en enkelt etikett. Det mørke glasset beskytter ingrediensene for UV og reduserer ødeleggelser.

Den deilige duften
Forskere har funnet ut at følelser kan huskes gjennom duft. Sprekenhus er opptatt av å leve gjennom sansene og spesielt gjennom dufter som skaper en sanseopplevelse. Sprekenhus sine eksperter håndterer utvelgelsesprosessen av noter med den største forsiktighet. Sprekenhus elsker å finne dufter som vekker nysgjerrighet som viker vei for vakre minner.

Karakteristiske dufter
Som en av få heldige, utvalgte butikker selger vi parfymene fra Sprekenhus. Fire fantastiske dufter er blandet og utformet i Paris, i samarbeid med noen av verdens fremste parfymemakere. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene! Ta turen innom butikken for å lufte deg frem til din personlige favoritt!

Monokromatisk design
Sprekenhus sine produkter har et enkelt og monokromatisk design. Den tidløse, svarte teksten er plassert på en hvit bakgrunn som et symbolsk uttrykk. Sprekenhus vurderer både estetiske og funksjonelle egenskaper i designprosessen. Hvert design er ment å bidra til omgivelsene og formålet.

KJØP PRODUKTER FRA SPREKENHUS HER