The Hallway Edit

Mar 24, 2023Nina Jenssen

Velkommen hjem! Gangen er det første som møter deg i et hjem, og det er her dine gjester ønskes velkommen. Her trenger vi plass til sko, klær, yttertøy og annet til flere personer. Behovet for oppbevaring er blant noe av det viktigste å ivareta i gangen. Tenk smart, utnytt plassen og bruk veggene for det det er verdt. Bli inspirerert av våre 5 must-haves til gangen.

Dørmatte

En slitesterk dørmatte, som tåler bruk over tid er viktig. Vi er veldig glad i dørmatten i sisal fra Dixie. Sisal er et svært slitesterkt naturfiber, som blir laget av bladene på agaveplanten. Med en sklisikker bakside, ligger den støtt på gulvet.

Oppbevaring

Kan vi noen gang få nok oppbevaring? Svaret er nei, og knaggrekker er din beste venn. Disse kan brukes til oppheng av jakker, vesker, skjerf, bånd til hunden og annet. Utnytt høyden på veggen, og få plass til to stykker over hverandre for kortere jakker.

Speil

Har du en liten gang, vil et stort speil forstørre rommet. Det er også praktisk med et lite speil, som du kan bruke før du går ut døren. Det geniale speilet Rim fra Form and Refine har til og med en funksjonell hylle, som kan brukes til nøkler og småting. Speilet er laget av eik, og finnes i ulike farger.

Garderobeløsning

De fleste av oss har flere jakker og sko til ulik bruk, og da er det lurt med et system som gir en ryddig gang. Form and Refine designer fantastiske møbler i eik, og denne skohyllen er en praktisk liten sak. Tenk at noe så kjedelig som en skohylle, kan bli til et så flott møbel!

String Furniture har også mange geniale løsninger for praktisk oppbevaring i gangen.

Sittebenk

En benk som både huser rot, og som kan brukes som sitteplass er helt genialt i gangen. Det blir som en ekstra oppbevaringsplass der du måtte trenge det. Denne fra Form and Refine har raskt blitt en bestselger hos våre kunder. Den er praktisk, har et tidløs design og passer inn i alle hjem.

SHOP PRODUKTER TIL GANGEN HER