Engelske duftlys på sitt beste

Oct 28, 2021Nina Jenssen

Du har sikkert fått med deg snakkisen om duftlysene fra True Grace. Engelske dufter på sitt beste, rentbrennende, ikke for intense, men delikate og med svale lukter. 

True Grace er et anerkjent dufthus i England som er mest kjent for sine klassiske duftlys. Lysene er håndlaget i 100% naturlig voks, og gir ikke hodepine slik andre (rimeligere) varianter har en tendens til å gjøre. True Grace har vært i Bolina i en årrekke og er en favoritt blant oss og våre kunder!


Philippa og Roger Biles grunnla True Grace for å feire deres kjærlighet til fine dufter og utnytte deres kunnskap om duftlys. Fra en bod på Portobello-markedet i Vest-London ble True Grace raskt kjent for å være en fantastisk hjemmeduft. Straks ble varehus og livsstilsbutikker verden over, fylt opp med de dekorative og velduftene lysene.

"Navnet True Grace gjenspeiler ærligheten og skjønnheten i hjertet av selskapet vårt."

True Grace-teamet har over 200 års kunnskap og erfaring. Sammen bruker de eldgamle metoder og tradisjonelle ferdigheter for å lage lysene, som i dag produseres på deres egne fabrikk i Wiltshire. Fabrikken er miljøvennlig og økologisk forsvarlig. True Grace etterstreber å opprettholde karbonnøytralitet, redusere CO2-utslipp og unngå å bidra til menneskeskapte klimaendringer.

Duften Rosemary & Eucalyptus er blant våre favoritter og er en av de duftene vi alltid tenner i butikklokalene våres.

KJØP DUFTLYS & DUFTPINNER FRA TRUE GRACE