Vintage: Objects of Significance

På Bolina har vi alltid vært svake for det unike og sjeldne. Enten det er originalt gammelt eller produsert av eldre materialer, er vi alltid nysgjerrig på hva disse produktene har vært med på gjennom sin levetid. Vi er glad i de rare, odde tingene som virkelig skiller seg ut. 

Bolina-søstrene, Hanne og Cathrine, er alltid på jakt etter vintageskatter. Når de er på innkjøp og reiser rundt omkring i verden, er de alltid på utkikk etter ting å ta med hjem.

“Vi jakter alltid på nye skatter til Bolina når vi er ute på reise. Det kan være hva som helst, bare det er noe som “catch our eyes”. Noe spennende og kanskje litt overraskende, som ikke alle andre har. Vi elsker miksen av nytt og vintage!”

- Cathrine

Vintage er ikke gammelt og slitt, det er mer hot enn noen gang! Et rustikt utseende, med små rester av original lakk, og kanskje noen ubetydelige skavanker etter livet det har levd. Det er nettopp dette som er en del av sjarmen, og det vi liker så godt.

"Vi liker godt sitatet "nothing haunts you like the vintage you didn´t buy". Så når du finner vintage du elsker - kjøp det!

- Hanne

Vi elsker kontrastene som vintage gir, og den velkjente Bolina-looken har alltid inkludert vintage og håndplukkede kuriositeter. Vi har mange kunder som ønsker seg en del av dette i eget hjem, og derfor er det nå gøy å kunne tilby deg produkter som vi har håndplukket fra reiser og eventyr rundt omkring i verden.

Om du vil jakte vintageprodukter selv, kan du finne noe overalt! På loftet til bestemor, på loppemarked eller i vintagebutikker. Og du - pass på å gi rom i kofferten når du er ute på reise!

Fem utvalgte vintagefavoritter

Skap | Vintage Japansk: Dette skapet er fra Japan, og består av to glassdører og flere skuffer til oppbevaring. Et fantastisk møbel i god stand, som kan brukes til å vise frem ditt fineste servise, tekstiler eller andre interiørobjekter. Dette skapet må du ha på en hedersplass i stuen, for det er virkelig et smykke i seg selv.

Skulptur | Vintage: La denne vintageskulpturen skape et gøyalt blikkfang hjemme hos deg! 

Skål | Rice Bucket Small: En unik treskål kan brukes til både oppbevaring og dekor. Den gir varme og lunhet, i kontrast til et nordisk interiør. Treskålene er laget av solid, gammelt treverk og alle vil variere i farge, størrelse, form og patina. 

Brikke | Vintage Heklet: En heklet brikke i jordtoner som virkelig skiller seg ut. Bruk som pynt på et sidebord, som brikke under en vase eller som en del av en kul bildevegg. Et produkt med mange bruksområder her altså!

Vaser: Om du er ny i vintage-verdenen, start med vaser. Dette er tidløse objekter, som du enkelt kan blande inn med ditt eksisterende interiør. Her kan du velge om vasen skal få hovedrollen på spisebordet, eller om den skal plasseres litt mer diskret i en hylle sammen med bøker og andre objekter. Vi elsker disse vasene, og ønsker gjerne en stor klynge sammen med både potter og krukker!

Sjekk ut disse unike vintageproduktene