home Meny close
Meny

Inspirasjon til påskebordet

INTERIØR  |  BOLINA & STASJONEN

Påsken tilbringes hjemme i år og vi ønsker å skape det ekstra hyggelig rundt oss. Samle familien i huset til en koselig frokost og dekk påskebordet med lin, keramikk og kvister med vårblomster. La deg inspirere av vårt påskebord.

Påsken tilbringes hjemme i år og vi ønsker å skape det ekstra hyggelig rundt oss. Samle familien i huset til en koselig frokost og dekk påskebordet med lin, keramikk og kvister med vårblomster. La deg inspirere av vårt påskebord.

En ting vi virkelig liker å inspirere deg med er originale oppdekninger. Våre ulike serviser er fine i kombinasjoner eller alene. Du kan også kombinere med det du har fra før. Nettbutikken er fylt opp med vaser, duker og servietter slik at du kan dekke bordet akkurat slik du ønsker.

Lin er et bestandig materiale som blir finere og finere etter bruk. Til venstre har vi dekket bordet med en tidsriktig grønntone, Antique fra Himla. Duken er tynnvevd og gir et avslappet uttrykk til hjemmet. Finnes i to ulike størrelser.

Linserviettene er prikken over i´en ved borddekkingen. Velg mønster eller farger som matcher duken, eller gå for en kontrastfarge om du ønsker det.

Det nye serviset i hvit porselen fra Kinto er av høy kvalitet og produsert i Japan. Serviset er glasert og samtidig noe teksturert, som passer perfekt for å skape rustikk stemning til borddekkingen. Serviset tåler både mikrobølgeøvn og oppvaskmaskin.

Ta med naturen inn og dekk bordet med nydelige blomsterkvister. Finn frem fine vaser i ulike former for å skape et personlig og unikt uttrykk. De enkle glassvasene fra House Doctor har vært en Bolina-favoritt i lang tid. Disse finnes i ulike størrelser og passer inn uansett hvilken stil du går for.

De gjennomfargede lysene fra Støberiet har en rustikk og matt overflate. Lysene er laget av ren vegetabilsk stearin og brenner med en klar og rolig flamme. Vi liker å sette sammen flere lys i ulike farger og med ulike høyder. Etterhvert som kubbelysene brenner, vil det danne seg en dekorativ blondekant på lysene.


Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.