home Meny close
Meny

Kjole | Carin Multi Green

Lovechild

Varekode: 05703853
Carin-kjole med store blomster i grønne nyanser fra Lovechild. Kjolen er laget i deilig stretchviskose, som vil flyte pent rundt kroppen. Denne har fine detaljer som to brystlommer, mandarinkrage, og skjult knappestolpe. De voluminøse ermene med lav skuldersøm gir en feminin passform til den avslappede kjolen. Style den både opp og ned, gjerne med et belte om du vil markere midjen.

Størrelse og passform: Litt stor i størrelsen. Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. 36 som er hennes normale størrelse.

Materiale og vedlikehold:
· 97% viskose / 3% elastan
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Lovechild
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.