home Meny close
Meny

Bluse | Nicolas Blanc/Bleu

Vanessa Bruno

Varekode: 05530888
Liker du blåskjorter med de subtile detaljene som gjør den til noe helt for seg selv? Da vil du elske Nicolas bomullskjorte i lyseblå og hvite striper fra Vanessa Bruno. Skjorten har lange ermer med stramme mansjetter, rysjedetaljer langs halsen og langs den skjulte knapperaden i front. Den har en avrundet kant nederst som ender i en vid splitt i begge sidene. Perfekt hverdagskjorte til dressbukser og jeans, men også nydelig som topp til skjørt og shorts.

Størrelse og passformIngvild på bildet har på seg fransk str. 38 som tilsvarer en norsk str. 36. Til vanlig bruker hun norsk str. S/36.

Materiale og vedlikehold 84% bomull, 8% lin og 8% ramie. Finvask 30° med lett sentrifugering, lufttørkes.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vanessa Bruno
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.