home Meny close
Meny

Bolina etter 6

TORSDAG 31. oktober | kl. 18-20

Vi vet at mange av dere har problemer med å rekke innom oss i en hektisk hverdag. Vi har derfor et nytt konsept. Nå utvider vi åpningstiden med to timer den siste åpne torsdagen i måneden. Velkommen til Bolina etter 6.

Rydd plass i kalenderen og gjør deg klar for to hyggelige timer med julestemning på Bolina.

Åpning av julebutikken

Vi inviterer til åpning av julebutikken torsdag 31. oktober kl. 18.00 med lun julestemning, lansering av nytt servise fra Serax og gjensyn med gamle favoritter og fantastiske julenyheter! Sett av kvelden, ta med en venn eller venninne og heng med oss!

Nytt servise fra Serax

For seks år siden forlot Ann Demeulemeester fashionbrandet hun grunnla i 1985. Et merke kjent for eterisk, monokromatisk estetikk legemliggjort av nymfeaktige modeller med gjennomtrengende øyne og mørke bryn. Nå har hun designet det råeste serviset for Serax.

Torsdag 31. oktober lanseres serviset Dé designet av Ann Demeulemeester for Serrax eksklusivt hos Bolina.

Med serviset Dé oversetter hun den karakteristiske stilen sin til kopper og kar. Resultatet er en samling skyggemalerier på porselen. Kantene på de fine tallerkenene har et ‘dégradé’, malt for hånd i flere lag for å skape et samspill av linjer. Dette håndverket gjør hver tallerken unik og muliggjør et bredt utvalg av kombinasjoner. Det oppstår et helt spesielt lysspill når skyggeeffektene av tallerkener og kopper settes sammen.

Gled deg!

Gratis Tote Bag

Alle som handler på Bolina etter 6 får med seg en gratis Tote Bag med «Bolina etter 6»-logoen på.

Meld deg på arrangementet

Meld deg gjerne på arrangementene på facebook her og følg med!

Ta med dine venner, kjæresten eller kollega og kom til Bolina for en hyggelig kveld!

*Arrangementet holdes den siste torsdagen i måneden, så sant det ikke kolliderer med høytider, inneklemte dager og ferietid.


Tidligere arrangementer

Høst i fokus

Høsten er så definitivt på vei og høstferien er slett ikke langt unna. Vi inviterer til lun høststemning med myke pledd, deilig strikk og inspirerende høstutstillinger torsdag 26. september fra kl. 18-20. Det vil selvfølgelig også bli mulig å vinne supre giveaways!

Vinn myk og varm cardigan fra Iben

I samarbeid med norske Iben gir vi bort den mykeste og varmeste cardigan! Handler du for over 1000 kr på Bolina denne kvelden er du med i trekningen!

Vinn nydelig pledd fra Himla

Himla har vært rause og gitt oss et nydelig Hannelinpledd i kakhi/white som vi får lov å gi bort til en av dere som handler for over 1000 kr på Bolina denne kvelden.

Vinn linduk fra Tell Me More

Svenske Tell Me More ønsker å gi bort en nydelig 330 cm lang linduk i varm grå til en av dere som handler for over 1000 kr på Stasjonen denne kvelden. Blir det deg?


Belysning i fokus

Vi går mørkere tider i møte og torsdag 29. august setter vi fullt fokus på belysning. Riktig belysning er en stor trivselsfaktor når høsten leger sitt mørke slår over gater og hjem. Kom når vi arrangerer Bolina etter 6 den 29. august og vi kan lære deg alt du ikke visste om hvordan du lyssetter et rom.

Giveaway

De dyktige innkjøperne våre har nesten overgått seg selv, for denne torsdagen blir det nemlig mulig å vinne to fantastiske lamper!

Handler du for over 1000 kr på Stasjonen er du med i trekningen av en Ware Lamp fra New Works! De samme kriteriene gjelder på Bolina. Handle for over 1000 kr og vær med i trekningen av en Cestita fra Santa& Cole.

Tilbake til hverdagen!

Høsten er tid for forandring og en garderobe tilpasset den nye årstiden. I klesavdelingen står vi klare til å lose deg trygt i havn med din nye høstgarderobe.

Tacotorsdag og Isabel Marant i juni

På Bolina-etter-6 i juni hadde vi tacotorsdag med kokk Sylvia Vavik – en meksikansk kokk som laget deilige smaksbomber med ingredienser fra Kaktus Mat – som vi har på Stasjonen. Kaktus Mat har spesialisert seg på meksikanske krydderier, sauser, chili og tortillas som det er vanskelig å få tak i her til lands.

Siden vi også lanserte den nyeste kolleksjonen fra Isabel Marant Etoilé – og er den eneste butikken i Norge som nå får lov å selge merket på nett – trakk vi både ut en heldig vinner av en Maria-skjorte og fine giveaways til alle handlende kunder av Isabel Marant.


Kolours Jewelry styled by Marianne Theodorsen i mai

På torsdag 23. mai kom Kolour’s Jewelry og Marianne Theodorsen til oss med en del nye styles og tips til hvordan du kan style dine smykker. De hadde i tillegg med en glitrende konkurranse som ble vunnet av en heldig handle kunde denne kvelden!


Ny kampanje fra Fredericia i april

Torsdag 23. mai lanserte vi en ny og eksklusiv kampanje fra Fredericia. Hvis du har sansen for dansk design vil du antakelig elske Mogensen Model 3236. Dette er en raus og sofistikert spisestol designet av Borge Mogensen i 1956. Du får den i sortlakkert eller oljet eik med polstret sete i cognacfarget- eller sort lær. Perfekt for lange stunder ved bordet.

Visste du at denne stolen har tatt helt av i Danmark? Dette er nemlig møbelet danskene vil ha akkurat nå, og vi er utrolig stolte over å kunne tilby denne stolen til spesialpris hos oss. Les mer om kampanjen her.


Smakfulle opplevelser

På flere av arrangementene kan vi også friste med deilige smaksprøver!
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.