home Meny close
Meny

Bolina etter 6

EKSKLUSIVT PÅ NETT
Torsdag 28. mai

På torsdag 28. mai skulle vi invitert deg til Bolina etter 6 med «Norgesferie» som tema. Siden vi ikke ønsker å oppfordre til store forsamlinger på et sted holder vi også denne gangen eventet på nett.

For veldig mange av oss er ferieplanene snudd helt på hodet. Og mange som hadde tenkt seg utenlands må nå bli hjemme. Hvordan blir din ferie? Skal du på hytta, på camping, glamping, båtferie – eller kanskje hjemmeferie og turist i egen by?

For aller første gang skal vi forsøke oss på live-stream pizzafest. Vi viser deg hvordan du lager pizza med pizzaovnen fra Morsø og har du spørsmål om griller, ovner eller hegemøbler er det bare å sende oss spørsmål – så svarer vi deg på direkten. Har du spørsmål knyttet til styling, putevalg, sommergarderoben eller velvære kan du sende oss spørsmål i forkant på Instagram, så skal vi svare deg så godt vi kan på Instagram denne kvelden!

Bolina etter 6

TORSDAG 27. februar | kl. 18-20

Vi vet at mange av dere har problemer med å rekke innom oss i en hektisk hverdag. Vi utvider derfor åpningstiden med to timer den siste åpne torsdagen i måneden. Velkommen til Bolina etter 6.

Rydd plass i kalenderen, ta med en venn, datter, sønn, ektefelle, kjæreste eller kollega og gjør deg klar for to hyggelige timer på Bolina.

Gratis Tote Bag

Alle som handler på Bolina etter 6 får med seg en gratis Tote Bag med «Bolina etter 6»-logoen på.

Meld deg på arrangementet

Meld deg gjerne på arrangementene på facebook her og følg med!

Ta med dine venner, kjæresten eller kollega og kom til Bolina for en hyggelig kveld!

*Arrangementet holdes den siste torsdagen i måneden, så sant det ikke kolliderer med høytider, inneklemte dager og ferietid.


Tidligere arrangementer

Bærekraft på soverommet

Nytt på Bolina er det herligste sengetøy fra Aiayu. Sengetøyet er laget i, GOTS-sertifisert, økologisk bomull. Bomullen har den deilige crispy følelsen samtidig som den er noe av det svaleste og mykeste du kan tenke deg.

Aiayu etterstreber å produsere varer på en etisk og bærekraftig måte i alle ledd. Fra produksjon av materialer, i lønn- og arbeidsvilkår hos sine produsenter og i håndetring av avfall. Alt av avkapp blir beholdt og gjenbrukt i andre deler av produksjonen som f.eks. til merkelapper og i filleryer.

Giveaway

Handler du for over 1000 kr på Bolina denne kvelden er du med i trekningen av to sengestett fra Aiayu i den vakre fargen Sahara.

Dyrk frem dine egne grønne planter

Vi elsker grønne planter og har hatt mye glede av å dyrke frem fruktstener og ulike grønne vekster. Denne kvelden holder vi minikurs i hvordan du selv kan dyrke frem avokadostener og andre stener- og frø ved hjelp av Botanopia.

Giveaway fra HAY på Stasjonen

Handler du for over 500 kr på Stasjonen denne kvelden er du med i trekningen av denne helt rå vasen fra HAY!

Kjøp smartere i 2020

Unngå dumme impulskjøp og bygg en solid garderobe med nøkkelplagg som varer. Vi har hyller og heng fulle av smarte basisplagg som enkelt kan dresses opp og ned med ulikt tilbehør. Denne kvelden har vi ekstra fokus på smarte kjøp og jentene i klesavdelingen er klare for å veilede deg til å gjøre gode valg som er riktige for deg.

Lev mer bærekraftig i 2020

Foto: Ina-Janine Johnsen

Hvordan synes du det høres ut med deilig ferskt brød hver dag? Slippe å stadig kjøre innom butikken, spare penger, spise sunnere og samtidig spare miljøet for utslipp og emballasje?

Tenker du at det er alt for tidkrevende å bake selv, at det er forbeholdt overmennesker med full kontroll? Det er der du tar feil!

Torsdag 30. januar kommer dronningen av eltefri bakst, Ina fra bloggen «Mat på bordet», til Stasjonen. Nå har hun gitt ut en helt fantastisk bok med oppskrifter på eltefri bakst. Er du nysgjerrig på fenomenet bør du ta turen hit torsdag 30. januar mellom kl. 18 og 20 for å slå av en prat med Ina, og sikre deg boken hennes.

Her kan du lese mer om hva Ina har å si om eltrefri bakst.

Mat på bordet

Lansering av nytt servise fra Serax

Det blir ekslusiv norgeslansering av serviset Dé fra Serax denne kvelden. Serviset er designet av Ann Demeulemeester og har den karakteristiske grafiske stilen som Demeulemeester er kjent for. Det er en samling med særegen porselen med skyggemalerier som bare er helt RÅ.

Giveaway

Handler du for over 1000 kr i interiøravdelingen vår denne kvelden kan du bli med i trekningen av et to kopper med asjett i hvitt og svart fra det nye serviset Dé. Les mer om Dé  her.

Diamonds are a girls best friend

Dette er kvelden å ta med seg sin kjære og spane på diamanter. Det skandinaviske smykkehuset Kolours holder oss med selskap denne kvelden og det blir fullt fokus på glitrende edelstener. Alle som handler eller bestiller Kolours denne kvelden får -10% avslag!

Giveaway

Handler du for over 1000 kr i klesavdelingen vår denne kvelden kan du bli med i trekningen av et par Mini Hoops i Solid Gold fra Kolours!

Åpning av julebutikken

Vi inviterer til åpning av julebutikken torsdag 31. oktober kl. 18.00 med lun julestemning, fantastiske julenyheter og gjensyn med gamle favoritter! Sett av kvelden, ta med en venn eller venninne og heng med oss!

Høst i fokus

Høsten er så definitivt på vei og høstferien er slett ikke langt unna. Vi inviterer til lun høststemning med myke pledd, deilig strikk og inspirerende høstutstillinger torsdag 26. september fra kl. 18-20. Det vil selvfølgelig også bli mulig å vinne supre giveaways!

Vinn myk og varm cardigan fra Iben

I samarbeid med norske Iben gir vi bort den mykeste og varmeste cardigan! Handler du for over 1000 kr på Bolina denne kvelden er du med i trekningen!

Vinn nydelig pledd fra Himla

Himla har vært rause og gitt oss et nydelig Hannelinpledd i kakhi/white som vi får lov å gi bort til en av dere som handler for over 1000 kr på Bolina denne kvelden.

Vinn linduk fra Tell Me More

Svenske Tell Me More ønsker å gi bort en nydelig 330 cm lang linduk i varm grå til en av dere som handler for over 1000 kr på Stasjonen denne kvelden. Blir det deg?


Belysning i fokus

Vi går mørkere tider i møte og torsdag 29. august setter vi fullt fokus på belysning. Riktig belysning er en stor trivselsfaktor når høsten leger sitt mørke slår over gater og hjem. Kom når vi arrangerer Bolina etter 6 den 29. august og vi kan lære deg alt du ikke visste om hvordan du lyssetter et rom.

Giveaway

De dyktige innkjøperne våre har nesten overgått seg selv, for denne torsdagen blir det nemlig mulig å vinne to fantastiske lamper!

Handler du for over 1000 kr på Stasjonen er du med i trekningen av en Ware Lamp fra New Works! De samme kriteriene gjelder på Bolina. Handle for over 1000 kr og vær med i trekningen av en Cestita fra Santa& Cole.

Tilbake til hverdagen!

Høsten er tid for forandring og en garderobe tilpasset den nye årstiden. I klesavdelingen står vi klare til å lose deg trygt i havn med din nye høstgarderobe.

Tacotorsdag og Isabel Marant i juni

På Bolina-etter-6 i juni hadde vi tacotorsdag med kokk Sylvia Vavik – en meksikansk kokk som laget deilige smaksbomber med ingredienser fra Kaktus Mat – som vi har på Stasjonen. Kaktus Mat har spesialisert seg på meksikanske krydderier, sauser, chili og tortillas som det er vanskelig å få tak i her til lands.

Siden vi også lanserte den nyeste kolleksjonen fra Isabel Marant Etoilé – og er den eneste butikken i Norge som nå får lov å selge merket på nett – trakk vi både ut en heldig vinner av en Maria-skjorte og fine giveaways til alle handlende kunder av Isabel Marant.

Kolours Jewelry styled by Marianne Theodorsen i mai

På torsdag 23. mai kom Kolour’s Jewelry og Marianne Theodorsen til oss med en del nye styles og tips til hvordan du kan style dine smykker. De hadde i tillegg med en glitrende konkurranse som ble vunnet av en heldig handle kunde denne kvelden!

Ny kampanje fra Fredericia i april

Torsdag 23. mai lanserte vi en ny og eksklusiv kampanje fra Fredericia. Hvis du har sansen for dansk design vil du antakelig elske Mogensen Model 3236. Dette er en raus og sofistikert spisestol designet av Borge Mogensen i 1956. Du får den i sortlakkert eller oljet eik med polstret sete i cognacfarget- eller sort lær. Perfekt for lange stunder ved bordet.

Visste du at denne stolen har tatt helt av i Danmark? Dette er nemlig møbelet danskene vil ha akkurat nå, og vi er utrolig stolte over å kunne tilby denne stolen til spesialpris hos oss. Les mer om kampanjen her.

Smakfulle opplevelser

På flere av arrangementene kan vi også friste med deilige smaksprøver!
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.