home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Langtidshevet brød

En favorittsyssel i ferie og langhelg er å bake langtidshevet grovbrød til frokost og lunsj. Det er enkelt, krever utrolig lite arbeid, og ikke minst er kjempe godt. Vi har derfor samlet to gode oppskrifter som du kan bake med samme deig!

Les mer

Vårbrunsj og frokoststemning

Vi har dekket opp til lunsj, brunsj eller frokost med lyse tekstiler og morsomme detaljer. Med litt vårlig inspirasjon blir disse hyggestundene noe å se frem til i påsken.

Les mer

Den perfekte hverdagslooken

Effortless hverdagslook med jeans - dette er hva vi vil kle oss i nå! Her finner du flere looks for våren, som du enkelt kan kopiere hver dag.

Les mer

Vårbukettene som varer

Hanne og Cathrine, kjent som Bolina-søstrene, har satt sammen noen nye vårbuketter, og viser deg hvordan du kan lage like. Silkeblomstene fra Mr. Plant vil aldri visne og er utrolig naturtro.

Les mer

Innred med den mykeste lin

Interiørekspertene på Bolina sin evige favoritt innen tekstiler er italienske Society Limonta. Med et bredt utvalg linprodukter til både oppdekning, stuen og soverommet, samt de mykeste pledd er det ikke vanskelig å forstå hvorfor...

Les mer

Treverk og danske møbler

Familieeide og danske Skagerak har designet og produsert møbler helt siden 1976. De har dype røtter i skandinavisk design og tradisjoner, og Skagerak har fokus på både bærekraft i håndverk og utvinning av materiale. Møbler fra Skagerak varer i generasjoner!

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.