home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Sommer, sandal og sol

Det er vår! Sol og varme gjør at vi har cravings nye sandaler og solbriller. Du får et stort utvalg hos Bolina, og vi kan garantere at du kommer til å finne opptil flere favoritter!

Les mer

Vårlook og trender

Med våren kommer en ny sesong, og nye trender. Vi har samlet nøkkelplaggene til de største trendene denne sesongen, og noen must-haves til vårgarderoben.

Les mer

Langtidshevet brød

En favorittsyssel i ferie og langhelg er å bake langtidshevet grovbrød til frokost og lunsj. Det er enkelt, krever utrolig lite arbeid, og ikke minst er kjempe godt. Vi har derfor samlet to gode oppskrifter som du kan bake med samme deig!

Les mer

Vårbrunsj og frokoststemning

Vi har dekket opp til lunsj, brunsj eller frokost med lyse tekstiler og morsomme detaljer. Med litt vårlig inspirasjon blir disse hyggestundene noe å se frem til i påsken.

Les mer

Den perfekte hverdagslooken

Effortless hverdagslook med jeans - dette er hva vi vil kle oss i nå! Her finner du flere looks for våren, som du enkelt kan kopiere hver dag.

Les mer

Vårbukettene som varer

Hanne og Cathrine, kjent som Bolina-søstrene, har satt sammen noen nye vårbuketter, og viser deg hvordan du kan lage like. Silkeblomstene fra Mr. Plant vil aldri visne og er utrolig naturtro.

Les mer
Page:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.