home Meny close
Meny

Solide kjølebokser fra Yeti

Om du er på jakt etter en kjølebag av høy kvalitet, som vil holde maten og drikken din kald og frisk over lang tid – bør du sjekke ut Yeti! Solide kjølebager og -bokser som tåler hardhendt bruk. Ta med din Yeti på stranda, i skogen, på fjellet, på camping eller til sjøs.

Yeti ble utviklet i 2006 av brødrene Roy og Ryan Seiders som ville lage en kjøleboks som skulle tåle alt. Brødrene var lei av at håndtak og lås gikk i stykker, og at lokket ble ødelagt. De ville konstruere en kjøler som kunne holde is i flere dager, være holdbar nok til at sportsfiskere kunne stå på og fiske fra, og helt annerledes enn alle andre kjølebokser som noen gang var laget. Slik ble Yeti grunnlagt. Yeti er bygget for den seriøse friluftsentusiasten og brukerne har stått i sentrum for all produktinnovasjon.

Yeti er ingen vanlig kjøleboks, og når du begynner å bruke den vil du merke den eksepsjonelle kvaliteten.

En ny standard for kjøleboksen

Tundra kombinerer allsidighet og holdbarhet. Ideen om Tundra ble til etter mye frustrasjon over kjølebokser som ikke tålte at du sto på dem, ikke holdt seg kjølig når været ble varmere og var enkle å bryte opp for bjørner. Tre hovedelementer ble derfor lagt til grunn for designet: kvalitet og holdbarhet, utvidet oppbevaring for is og værbestandighet.

Akkurat som en kajakk er Yeti-kjølere roto-støpt, noe som gir et bunnsolid produkt uten «sømmer» og dermed lang holdbarhet. Du kan miste boksen i bakken, sparke på den og sitte på den – og den vil fortsatt være like god som ny.

Kjøleren bruker opptil to tommer PermaFrost ™ isolasjon i veggene og i lokket for å sikre at isen holder seg kald lenge. Med No Sweat ™ teknologien er du sikret at boksen ikke lekker.

Limited edition

Siste nytt fra Yeti er tre helt nye farger i en egen limited edition-serie. Yeti har tatt Norge med storm og vi er plukket ut som en av ni forhandlere i Europa som selger disse produktene. De tre nye fargene er Sagebrush, Northwoods og Icepink.

Trenger du gave til den som har alt, er Yeti den ultimate gaven.

Solid og holdbar

Hopper er navnet på kjølebaggene fra Yeti. Hopper er perfekt til turer, på stranden eller i båt. Kjølebagen er lekkasjefri, solid og ekstremt holdbar. Premium isoloasjonsteknologi lover kald drikke fra daggry til skumring.

Som med et par støvler av god kvalitet, vil det ta litt tid å «bryte inn» i kjølebagen. De holdbare materialene vil føles stive når du begynner å bruke bagen, men vil etterhvert bli mykere og lettere å åpne/lukke. Glidelåsen er den mest solide du kan få i verden, og med jevnlig vedlikehold kan den vare livet ut. Smøremiddel til glidelåsen følger med Hopper-baggene.

«Yeti holder mat og drikke kaldt lengre enn du trodde var mulig!»

Vesken du ikke visste at du trengte

Camino er den perfekt alt-mulig vesken til all slags eventyr. Den er laget av et vannbestandig og ultraholdbart materiale. Du kan sette fra deg bagen på et vått underlag, uten at det vil komme vann gjennom bunnen eller sidene. Vesken er testet av surfere, sportsfiskere og padlere ute i naturen. Du kan bære stort sett hva som helst i vesken, da den tåler opptil hele 136 kg!

Den åpne toppen gjør det enkelt å ta ting ut og inn av vesken. Det finnes en krok for å holde større gjenstander på plass, samt en lomme med glidelås inni.

Det perfekte vinglasset til utendørsbruk

Det meste er bedre utendørs, og det gjelder spesielt vin. Med termokoppen fra Yeti holder du drikke kald lenge. Koppen er utført i et minimalistisk design. Den er rustfri og har dobbeltveggs vakuumisolasjon og No Sweat ™ teknologi.

Ice

Kjøleelementet fra Yeti maksimerer oppbevaringstiden og sikrer at innholdet i din kjølebag holder seg kaldt enda lenger. Kjøleelementet har et slitesterkt og motstandsdyktig design.


 

Velkommen innom Bolina og Stasjonen på Stabekk i dag, eller kjøp våre nyheter på nett. Vi hjelper deg mer enn gjerne med interiør, møbler og belysning til ditt hjem.

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinabolina for oppdateringer om nyheter, innredningstips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.