home Meny close
Meny

FWSS x Bolina
Wonderwall

Endelig er den her! Vi har gledet oss lenge til å fortelle deg hva vi har jobbet med. Vi lanserer enda en magisk kjole i samarbeid med våre venner i Fall Winter Spring Summer!

Moodboard

Ferdig skisse

Behind the scenes

Hege om designet

Med inspirasjon fra fargene i Wes Anderson sin film Moonrise Kingdom og designet på våre egne favorittkjoler, har kjolen Wonderwall blitt til. Kjolen har et perfekt snitt i verdens fineste print! Den har en behagelig passform, elastisk midje, korte ermer og knappedetaljer på brystet. Skjørtet har sømdetaljer som gir et utrolig pent fall fra midjen og ned. Dette er hverdagskjolen som passer perfekt til sommeren og utover høsten!

Stylingstips

Noe av det vi liker aller best med denne kjolen er de utallige mulighetene for å style den. Her har vi gått for en denimjakke, belte i midjen og ankelboots.

Til varme sommerdager kan du style kjolen med sandaler eller hvite, sommerlige sneakers. Velg armbånd og en liten veske som matcher fargene i kjolen.

Kjolen passer like bra selv på dager hvor temperaturen synker. Bruk kjolen med en bukse og klassiske bikerboots, og en myk og behagelig genser.


 

Om du synes du det er vanskelig å kuratere din egen garderobe, så vit at vi er her for deg om du ønsker at vi skal sette av litt tid til å hjelpe deg. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen favorittantrekket – enten til hverdag, jobb eller fest. Velkommen innom vår klesavdeling på Bolina på Stabekk!

Følg gjerne vår egen profil på Instagram @bolinawear for oppdateringer om nyheter, stylingtips og mye mer!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.