home Meny close
Meny

Sofabord | Søs Dia70cm Lakkert Eik

FDB

Varekode: 052012210100
Søs-salongbord designet av Stine Weigelt for FDB. Bordet er laget av solid eik og har et nett utseende som lett får plass hvor som helst. Det naturlige uttrykket fra treet passer perfekt inn i enhver interiørstil. Weigelts design er kjent for sin enkle stil, og mangel på unødvendige komponenter, helt i tråd med FDB’s filosofi. Bordet er fint for seg selv, men også kombinert med det litt større Søs-bordet. Superfint ved sofaen eller som sidebord til en stol.

Detaljer
• Designer: Stine Lundgaard Weigelt
• Mål: 44 x 71 x 71 cm
• Materiale: eik
kr 4 499,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: leveringstid 4-5 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke FDB
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.