home Meny close
Meny

Uteovn/Pizzaovn | Forno Støpejern

Morsø

Varekode: 048236100100
Drømmer du om å lage pizza med den ekte, italienske smaken hjemme? Forno uteovn fra Morsø gir deg muligheten til all slags kreativ matlaging og vil gjøre utendørslivet enda litt bedre.

Morsø Forno er designet av en av tidenes mest anerkjente designere, Klaus Rath. Med sitt eksklusive preg gjør den mye mer enn det bare en vanlig grill ville gjort. Grillen er flott til bruk som ovn, terrassevarmer eller for ren kosebelysning på sene sommerkvelder.

Ovnen er laget av svartmalt støpejern og leveres med en keramisk pizzastein og avtagbar skorstein. Reparasjonssett for bålsted medfølger. Passer til både vedfyring og kull (husk rist). Vær oppmerksom på at grillen og bunnen blir varm når den brukes.

Vi selger også tilbehør til Forno uteovn, bla. trekk til grillen,pizzaspade, askeskraper og bord perfekt til et lite utekjøkken på terrassen.

NB! Merk at ovnen må sendes med budbil, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 2 eller kundeservice@bolina.no for info om fraktkostnader.
kr 10 995,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Morsø
Produkt Uteovn/Pizzaovn
Leverandørnavn Morsø
Materiale Jern
Mål Ø 70 x H 60 cm, vekt: 96 kg
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.