home Meny close
Meny

Bolina Inspirasjon

Vi tror på bærekraft

Vi i Bolina er veldig opptatt av bærekraft for å sikre våre etterkommeres fremtid. Dette kan være i materialene som blir brukt, hvordan varene blir produsert og hvordan det blir fraktet. Her kan du se noen av merkevarene vi tilbyr som setter ekstra fokus på det naturlige og miljøvennlige!

Les mer

Våre sommerfavoritter

Fargerike antrekk til sommer og vår. Vi har antrekk til en hver stil og anledning, fra kjente merkevarer som Isabel Marant Ètoile, Vince, Britt Sisseck, Iben og mange fler. Se våre favoritter her!

Les mer

De fineste bryllupsgavene

Å gifte seg er en stor merkedag, og det å bli invitert i et bryllup er en ære. Som gjest innebærer det som oftest at man gir en gave. Hos oss kan du finne gaver til en hver smak og prisklasse, som brudepar setter pris på og får god bruk for!

Les mer

Antrekk til festdagene

Vi har de perfekte antrekkene til 17. mai og andre festdager! Vi har også samlet det beste av kjoler, skjørt, dressjakker, smykker og sko så du kan se fab ut på festen! Kjoler fra Isabel Marant Etolié, Vince og Britt Sisseck for å nevne noen...

Les mer

Sommer, sandal og sol

Det er vår! Sol og varme gjør at vi har cravings nye sandaler og solbriller. Du får et stort utvalg hos Bolina, og vi kan garantere at du kommer til å finne opptil flere favoritter!

Les mer

Vårlook og trender

Med våren kommer en ny sesong, og nye trender. Vi har samlet nøkkelplaggene til de største trendene denne sesongen, og noen must-haves til vårgarderoben.

Les mer
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.