home Meny close
Meny

Antrekk
til 17. mai

Klesavdelingen på Bolina er fylt med perfekte antrekk til festgarderoben. Selvom det blir små selskaper i år også, kan vi fortsatt pynte oss! Vi har samlet det beste av kjoler, skjørt og bluser så du kan pynte deg til feiringen. Velg sko som holder deg komfortabel hele dagen og tilbehør som pynter opp antrekket.

Klesavdelingen på Bolina er fylt med perfekte antrekk til festgarderoben. Selvom det blir små selskaper i år også, kan vi fortsatt pynte oss! Vi har samlet det beste av kjoler, skjørt og bluser så du kan pynte deg til feiringen. Velg sko som holder deg komfortabel hele dagen og tilbehør som pynter opp antrekket.

Til 17. mai feiringen kan det være lurt å kle seg komfortabelt. Det nye skjørtet fra norske FWSS er både avslappet, men kledd og passer perfekt til en dag som denne. Det plisserte skjørtet er fôret, rekker til midt på leggen, har elastisk midje og glidelås i sidesømmen. Blir det litt kjølig utover dagen kan du bruke en chunky strikkegenser over. Vi liker veldig godt denne kremhvite varianten fra Aiayu, som er laget av eksklusiv og myk lamaull.

En tidløs blazer går til alt og kan også brukes på 17. mai. Denne med ruter fra Isabel Marant Étoile er laget av luksuriøst lin med ruter i blå, gule og røde toner.

Ulla Johnson har tryllet frem en kjole som er den perfekte blanding av feminint, bohemsk og moderne. Kjolen er dekorert med et abstrakt blomstermønster og har en flatterende passform som gir fokus på midjen med et justerbart knytebelte.

Liker du statementplagg, vil du elske Bold Statement skjørt fra Dorothee Schumacher. Dette klassiske blyantskjørtet i brunt, heklet bomullsgarn har elastisk midje med påskriften «Catch her if you can» på innsiden, sentrert splitt bak og et noe kortere fôr som gir et transparent uttrykk. Er like fin stylet til både lyse og mørke overdeler.

Om du ønsker en kjole til nasjonaldagen er denne i sateng fra Vince en sikker vinner. Kjolen har V-hals og V-formet utringning på ryggen med en skjult glidelås. Draperte detaljer på brystparti og midje, gir en fin kroppsform. Bruk sammen med hæler og din favoritt veske.

Det er ikke ofte vi ser kjoler med en så fin passform som denne kremhvite fra Vince. Snittet med delikate plisseringer, gjør denne utrolig flatterende på de fleste kropper. Kjolen har fasongsydd midje med åpen krage og voluminøse ermer.

En kjole som du kan bruke til både fest og hverdag er supert å ha i garderoben. Denne i matt sateng fra Vince har broderte detaljer og behagelig passform. Kjolen faller pent rundt kroppen og svinger inn i livet for et feminint snitt. Kjolen kan brukes til både sandaler og sneakers.

Et annet must-have i klesskapet er en silkebluse i god kvalitet som denne enkle blusen fra Vince. Ryggen og mansjettene er dekorert med rynkesøm, som gir et litt romantisk preg. Blusen har en avslappet passform med lav skuldersøm som gjør at blusen faller pent på kroppen.

Et pent skjørt og en nydelig silkebluse slår aldri feil til fest og feiring. Floral-blusen fra Vince har blomsterprint langs skulderen, rund hals, lav skuldersøm og albuelange ermer. Den er perfekt til alle anledninger, og lett å style både opp og ned. Vi styler blusen med med det allsidige skjørtet fra FWSS.

Bolinajentene hjelper deg gjerne med antrekket til 17. mai. Besøk butikken eller se vårt store utvalg i nettbutikken. Vi ønsker deg en superfin 17. mai-feiring!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.